Je hoeft het niet alleen te doen

Lijkt het je niet heerlijk, één keer in de twee weken samen met een groep gelijkgestemde veelzijdige ondernemers online te sparren over je bedrijf. De tijd dat je alles alleen moet doen is voorbij. We gaan elkaar upliften zodat jij je bedrijf naar “the next level” kan brengen.

IN MIJN EENTJE
Ik ken het maar al te goed om in mijn eentje achter de computer te zitten. Ronddraaien in cirkeltjes, zal ik het wel of zal ik het niet doen? En dan mezelf naar beneden praten: ‘Wie zit hier nou op te wachten’ of ‘Ze zien me al aankomen’. Of: ‘Alweer een nieuw idee, kan ik dat nou wel of niet in de wereld zetten?’. En maar twijfelen…..
Ik heb jarenlang een superfijne mastermind groep gehad en ik keek er elke keer naar uit om mijn vragen voor te leggen en objectieve feedback te ontvangen. Ik kon dan vaak niet wachten tot de mastermind voorbij was want ik liep over van de inspiratie en wilde gelijk aan de slag.

EEN MASTERMIND, WAT IS DAT EIGENLIJK?
Een mastermind is een kleine vaste groep ondernemers waarmee je gaat: sparren, brainstormen, vragen stellen, feedback ontvangen, ideeën toetsen, doelen stellen, etc. In een veilige en vertrouwde sfeer.

WAAROM ZOU JE MEEDOEN?
* Je hebt een klankbord om je ideeën te toetsen.
* Je krijgt helderheid, focus en richting.
* Je stapt uit de twijfel en in het doen.
* Je bent gemotiveerd en productief.
* Je hebt een stok achter de deur.
* De perfectionist in jou, die graag tot in details alles op orde heeft en je eigenlijk behoorlijk in de weg zit, wordt al snel ontmanteld.
* Belemmerende overtuigingen worden sneller omgezet naar helpende overtuigingen waardoor je weer verder kan.
* Je energie blijft hoog, zodat je veel gemakkelijker in de creatie modus en flow komt.

WANNEER?
Elke 14 dagen op maandag, en we starten al op 11 november. (Voor de snelle schakelaars dus). Twee maanden lang elkaar upliften, dat kan een enorme boost geven aan je bedrijf.

WAT KOST DEZE PILOT?
Je doet aan deze online mastermind mee voor een pilot-prijs van € 50,- (exclusief btw). Dat is dus twee maanden lang inspiratie, tips en waardevolle feedback ontvangen.

VOL = VOL
De mastermind groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Voel je dat dit wel eens heel waardevol voor je kan zijn, wees er dan snel bij want ik begin volgende week met twee groepen, er is dus maar plaats voor 16 deelnemers.


Aanmelden kan tot 10 november 13.00 uur. 

MEER WETEN of INSCHRIJVEN?
Kijk dan bij MULTIDONNAS MASTERMIND