Lanceer jouw idee in 5 weken

WAT JE MOÉT WETEN VÓÓRDAT JE EEN ONLINE PROGRAMMA GAAT MAKEN!

Wat ik zie is dat vaak de belangrijkste fase in het online ondernemen wordt overgeslagen, waardoor er veel ondernemers teleurgesteld zijn. Zo zonde, want dat is echt te voorkomen.

Er wordt veel tijd, geld en energie in een online product of dienst gestoken, terwijl deze ondernemers eigenlijk nog geen idee hebben of het echt wel kans van slagen heeft.

Misschien was jij ook wel eens, na het maken van een uitgebreid online programma, zwaar teleurgesteld in het resultaat en het aantal klanten én heb je serieus overwogen om de handdoek in de ring te gooien. Een flinke investering in tijd en geld die je niet hebt terug verdiend. Zo zonde en zo demotiverend.

 

DE PIONIERSFASE WORDT OVERGESLAGEN.

De pioniersfase van online ondernemen wordt te vaak overgeslagen. De fase waarbij je gaat uittesten en experimenteren zónder te investeren in ICT, zoals een kostbare online academie, is hartstikke belangrijk. Want juist in deze fase kom je erachter of het bouwen van een online academie rendabel voor je is. De fase van zichtbaar worden, je product of dienst online lanceren en kijken of er voldoende interesse is.

 

GA JE MEE PIONIEREN?

Juist voor deze pioniersfase heb ik een fantastische online training gemaakt. Zodat jij als multipotential en multipassionate minstens één van jouw vele ideeën in 5 weken de wereld in zet, veel toekomstige klanten online bereikt en kunt opschalen. Zonder meteen al te investeren en zonder uren te besteden aan de techniek achter zo’n online academie. Zo kun je gaan ervaren of jouw idee aanslaat bij je ideale klant!

 

GA PAS NA DE PIONIERSFASE INVESTEREN IN EEN ONLINE ACADEMIE.

Als je merkt dat er interesse is of het een succes is, ga dan pas een online training mét een online academie bouwen. Dan is het de moeite waard om te investeren! Of misschien kom je erachter dat je juist heel blij wordt van korte programma’s lanceren. Dat kan natuurlijk ook.

Op 11 maart start ik met een supertoffe online training: ‘In 5 weken van idee naar snelle lancering’. Met NUL investering en NUL technische kennis. Online ondernemen maar dan anders.

 

DEZE TRAINING KUN JE BIJ ELK NIEUW IDEE WEER TOEPASSEN!
En dat zijn er vaak heel veel als multipotential of multipassionate bent.

 

DOE JE MEE?

Tenminste 1 van jouw vele toffe ideeën in de wereld zetten?
We starten 11 maart!
Dit is echt een top training die jouw zoveel gaat brengen! En dan ook nog eens voor een hele toffe prijs, check maar….

 

WANT
– Over 5 weken staat jouw idee online!
– Bereik je super veel mensen met jouw online programma, product of dienst.
– Weet je hoe je verder kunt opschalen en meer potentiële klanten bereikt.
– En dit alles zonder investeren in een dure online academie en technische kennis.

 

5 modules vol waarde!

Zie ik je maandagochtend live? Samen met andere super enthousiaste Multipotentials die er echt vol voor gaan. Die ontzettende gecommiteerd zijn en maar 1 ding voor ogen hebben! Die niet langer blijven dromen maar echt gaan doen!

 

WAAROM DOEN ZIJ MEE?
Omdat ze voelen dat ze dit nodig hebben.
Omdat ze voelen dat full focus zonder afleiding hun verder brengt.
Omdat ze voelen dat ze klaar zijn met uitstellen.
Omdat ze voelen dat ze genoeg aangemodderd hebben.
Omdat ze voelen dat ze de stok achter de deur nodig hebben

Jij ook?

 

In 5 weken van idee naar snelle lancering

Dionne