Thuis bij Dionne

Aanbod

training pers vrij zakelijk succ afbeeldingkopie

Van persoonlijke vrijheid naar zakelijk succes

Een training voor vrouwelijke ondernemers die zich niet langer willen laten leiden door belemmerende overtuigingen en door angst, maar vol overtuiging willen laten zien waar ze voor staan, waar ze in geloven en hoe ze anderen kunnen helpen met dat wat ze het liefst doen. Datum: 5 oktober.

Klik hier voor meer informatie 

Herfst Stilte dag 28 okt

Herfst Stilte Dag

Op zaterdag 28 oktober kun je meedoen aan de Herfst Stilte Dag.

Een dag helemaal voor jezelf, waarin je loslaat wat niet meer bij je past en ruimte maakt voor nieuwe stappen. Tijdens de stilte ontstaan inzichten en komen de antwoorden die je leven en je werk verrijken. 

Klik hier voor meer informatie

sparren rond het kampvuur voor ondernemers Thuis bij Dionne

Sparren rondom het kampvuur

Wil je een eigen bedrijf starten maar weet je niet waar je moet beginnen? Of sta je voor je gevoel stil met je bedrijf? Schuif dan aan bij het kampvuur om een avond met elkaar te sparren over welke stappen jij kunt nemen om een mooi bedrijf neer te zetten wat helemaal bij jou past. Datum: 29 september

Klik hier voor meer informatie

training grenzen bewaken Thuis bij Dionne

Training: Leer NEE zeggen en je grenzen bewaken

In deze training leer je als vrouwelijke ondernemer of professional hoe je beter je grenzen bewaakt en gemakkelijker NEE zegt zodat je meer grip krijgt op je leven én meer vrijheid ervaart. Datum: 25 oktober.

Klik hier voor meer informatie

Fotoshoot ondernemers 'Thuis bij Dionne'

Fotoshoot ondernemers

Gewoon jezelf zijn en je vrij voelen voor de camera. Thuis bij Dionne kun je terecht voor hele natuurlijke foto's voor op Social Media of je website.

Klik hier voor meer informatie