Thuis bij Dionne

Aanbod

kapstok training MULTIPOTENTIALITES

Online Kapstok training Multipotentialites

Een online training op woensdagavond 21 februari voor de multipotentialite ondernemer die op zoek is naar het overkoepelend thema voor haar bedrijf. De kapstok waaraan meerdere producten en diensten gehangen kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie 

Stiltedag

Winter Stilte Dag

Op zaterdag 3 februari kun je meedoen aan de Winter Stilte Dag.

Een dag helemaal voor jezelf, waarin je loslaat wat niet meer bij je past en ruimte maakt voor nieuwe stappen. Tijdens de stilte ontstaan inzichten en komen de antwoorden die je leven en je werk verrijken. 

Klik hier voor meer informatie

Brainstormen rond het KAMPVUURWEEKEND9 - 10 -11 j uni-3

Brainstormen rond het kampvuur

Ben je een multipotentialite en wil je een eigen bedrijf starten of ben je al begonnen maar sta je voor je gevoel stil? Je weet dat focussen op één ding niet voor jou werkt en je wilt een aantal van je talenten met elkaar combineren. Maar hoe pak je dat dan aan? Kom brainstormen rond het kampvuur op 8 maart om 20.00 uur.
Klik hier voor meer informatie

SCHRIJFWEEK MULTIPOTENTIALITES

Start 2018 goed

Wil je van 2018 jouw beste jaar ooit maken? Doen dan mee met de 5 daagse schrijfweek van 15 januari t/m 20 januari. Schrijf je leven dat naadloos aansluit bij wie jij van nature bent. Maak van je veelzijdigheid je kracht, ook in je bedrijf.

Bonus: Businessreading voor 2018.

Meer informatie

Fotoshoot ondernemers 'Thuis bij Dionne'

Fotoshoot ondernemers

Gewoon jezelf zijn en je vrij voelen voor de camera. Thuis bij Dionne kun je terecht voor hele natuurlijke foto's voor op Social Media of je website.

Klik hier voor meer informatie

Mag ik cookies plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring