Business coaching voor multidonnas  - Start 2 maart 2020

EÉN PASSIE PER PERSOON, IK GELOOF ER NIET IN!

 • Je bent een veelzijdige, vrouwelijke ondernemer.

 • Of je overweegt om voor jezelf te beginnen.

 • Je hebt meerdere passies, interesses, talenten en missies.

 • Je bruist van de ideeën, het ene idee is nog niet in de wereld gezet of het volgende dient zich al weer aan.

 • Je bent nieuwsgierig, leergierig én blijft jezelf ontwikkelen.

 • Je heb een enorme behoefte aan afwisseling.

 • Je ziet overal mogelijkheden en kansen.

 • Je voelt je anders dan anderen en niet altijd begrepen door je omgeving.

 • Je bent snel uitgekeken op iets.

 • Je past niet in een hokje van één passie persoon.

 • Focussen op één ding is niet waar je gelukkig van wordt.

DENK JE NU:
'DIT GAAT OVER MIJ'
lees dan vooral verder......

 

Je bent waarschijnlijk een echte MultiDonna en je hebt verschillende passies, kwaliteiten en potentieel. Het liefst wil je deze allemaal inzetten en daarmee een winstgevend bedrijf opbouwen. En dat is een behoorlijke uitdaging als je voortdurend om je heen hoort dat je je als ondernemer moet specialiseren op één ding of kiezen voor een niche.

Ik vertel je graag hoe je een bloeiend bedrijf bouwt dat aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid.

Schrijf je dan in voor de gratis online training.

 

 

Je hoeft niet te kiezen.
Het kan echt anders.
Op een manier die bij jou past!

 

 

 

 

 

Forget the focus

Overal hoor je om je heen dat je alleen een succesvol bedrijf kunt opbouwen als je je specialiseert. Gelukkig heb ik ervaren dat het ook anders kan en dat wil ik heel graag doorgeven aan andere MultiDonnas die niet in het hokje passen van één passie per persoon.

Uitspraken als 'Niet kiezen is klanten verliezen' zetten je vast als Multipotential ondernemer en geven een verstikkend gevoel. Je wordt zelfs als zwak bestempeld als je niet kiest. Ik weet dat jij heel goed in staat bent om te kiezen maar dat je kiest voor EN-EN in plaats van OF-OF.

Hoe zou het zijn als je een bloeiend bedrijf kunt creëren waarin je helemaal jezelf kunt zijn en dat past bij je veelzijdige persoonlijkheid? Jouw unieke mix van vaardigheden, passies en talenten, maakt je juist onderscheidend en authentiek. Maak van je veelzijdigheid je kracht.

 

"Use all of your passions, interests, talents and hobbies to create the life and career of your dreams"

Waar sta je nu?

 • Je staat op het punt om je eigen bedrijf te starten maar weet niet waar je moet beginnen. Je kunt zoveel en vindt ook zoveel leuk. Wat kies je dan?

 • Je hebt al een bedrijf maar een te breed aanbod van verschillende producten en diensten en je klant ziet door de bomen het bos niet meer. En jijzelf misschien ook niet meer.

 • Je weet niet goed hoe je zichtbaar moet worden met alles wat je aanbiedt. Als iemand je vraagt: 'Wat doe je precies?', ben je vaag in je antwoord.

 • Je vergelijkt jezelf met een specialist en twijfelt aan je eigen kwaliteiten omdat je zoveel verschillende opleidingen hebt gedaan en ze misschien niet allemaal hebt afgemaakt.

 • Je hebt geen idee hoe je zichtbaar moet worden met alles wat je aanbiedt. Als iemand je vraagt: 'Wat doe je precies?', ben je vaag in je antwoord.

 • Je hebt onvoldoende klanten en kunt financieel nog niet rondkomen met wat je verdient in je bedrijf. Je wordt er onzeker van en vraagt je af wat je anders kunt doen.

 • Je raakt snel uitgekeken op iets en je behoefte aan nieuwe dingen leren, ontdekken en ervaren is groot, waardoor het je niet lukt om iets duurzaams neer te zetten met je bedrijf.

 • Je  bent toe aan een nieuw stap en er helemaal klaar voor om dat bedrijf waar je zo van droomt nu eens daadwerkelijk goed neer te zetten. Tijd voor actie en gaan doen!

 • Je gelooft net als ik dat persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes hand in hand gaan. Je staat open om niet alleen aan je bedrijf maar ook aan jezelf te werken. 

 

 

 

Je moet een MultiDonna niet in een hokje stoppen en laten kiezen, dat is tegen haar ware natuur in. Ze komt pas goed tot haar recht als al haar talenten en kwaliteiten tot uiting kunnen komen.

 

Mijn missie

Het is mijn missie om jou als MultiDonna te helpen een bedrijf te creëren waarin je 100% jezelf kunt zijn.
Zonder concessies!

Concessies zijn er in het verleden al vaak genoeg gedaan. Lang heb je gedacht dat er iets 'mis' met je was omdat je een ander pad loopt dan anderen, omdat je andere behoeften hebt dan anderen. Maar die tijd is voorbij, je hoeft je niet langer aan te passen aan verwachtingen van de maatschappij en van omgeving. Het is tijd om het op jouw manier te gaan doen en de creator van je leven te worden.

Zie jouw veelzijdigheid niet langer als een beperking maar als iets waardevols en krachtigs waarmee jij je juist van anderen onderscheidt.

Ik help je met het opzetten van een bedrijf passend bij wie jij van nature bent, bij jouw veelzijdige persoonlijkheid. Wat is je why en de rode draad die jouw passies, interesses en vaardigheden met elkaar verbindt? Om van daaruit een glashelder aanbod te creëren voor je ideale klant.

IK HEB EEN BUSINESS COACH TRAJECT ONTWIKKELD SPECIAAL VOOR MULTIDONNAS

Wil je meer weten over dit traject dat start op 2 maart 2020?
Stuur dan een mail naar dionne@dionnehendriks zodat we een vrijblijvend skype gesprek kunnen inplannen.
Of schrijf je in voor de

 

 

 

 

 

 

 

 

There is still time to change the road you are on

 

 

 

Business Coach Traject: Mix & match club

In de MIX & MATCH CLUB leer je hoe je als MultiDonna stap voor stap een bloeiend bedrijf opbouwt op jouw voorwaarden en op een manier die aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid. Waarin het niet gaat over focussen op één ding of kiezen voor een niche maar er ruimte is voor jouw veelzijdigheid. Zodat je ook op lange termijn met plezier blijft ondernemen, voldoening haalt uit wat je doet en een goed inkomen genereert met wat je het liefste doet.

MEER WETEN?
Als je meer wilt weten over dit traject, dan ben je van harte welkom om
de gratis online training te volgen: 'Hoe bouw je een bloeiend bedrijf als je 1001 ideeën hebt'.

Aan het eind van deze gratis online training weet je:

 • Welke 9 steppingstones er nodig zijn om een stevige basis te leggen voor je bedrijf.

 • Hoe je een glashelder aanbod creëert voor je ideale klant terwijl je meerdere producten en diensten aanbiedt.

 • Wat je behoeftes zijn als Multipotentialite zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden.

 • Wat ervoor zorgt dat je regelmatig tot stilstand komt of gaat uitstellen en hoe je dit kunt doorbreken.

 • Wat ervoor nodig is om interesses, passies en talenten met elkaar te verbinden zodat jij je onderscheidend positioneert.

 • Hoe je kunt ondernemen vanuit plezier en gemak.

 • Dat er manieren van marketing zijn die passen bij wie jij als persoon bent.

 • Wat ervoor nodig is om een duidelijke website te creëren waarin meerdere producten en diensten aangeboden worden.

 • Hoe jij ervoor zorgt dat klanten naar je toe komen in plaats van dat je moet gaan trekken.

 • Welke valkuilen er zijn en hoe je kunt voorkomen dat jij als Multipotential daar net zo hard in stapt als ik dat heb gedaan.

 

100% JEZELF ZIJN IN JE BEDRIJF
WERKT HET ALLERFIJNST

I do it my way: the multi way

Na een aantal business coach trajecten gevolgd te hebben, was ik geen happy ondernemer meer. Ik kreeg waardevolle adviezen maar ook adviezen waar ik niet mee uit de voeten kon. Adviezen als: 'Je moet je niche zoeken, je moet je specialiseren, je moet kiezen, je moet hoge prijzen vragen. Ik liep vast en voelde me gevangen in mijn eigen bedrijf, ik verloor mijn creativiteit, enthousiasme en mijn bedrijf groeide niet. Ik was mezelf kwijt. Op wilskracht ging ik door tot het niet meer ging.

Ik besloot om het roer helemaal om te gooien en ben gaan doen wat goed voelde voor mij, wat bij mij paste. Ik was klaar met mezelf aanpassen, ik wilde voluit gaan en dat betekende bouwen aan een bedrijf waarin ik voldoende afwisseling ervaar. Waarin ik me niet hoef te specialiseren, maar meerdere producten en diensten naast elkaar kan aanbieden: Business Coaching alleen voor MultiDonnas, Bewaak je grenzen Coaching en Fotoshoot voor ondernemers. Dit is de beste keuze ooit geweest. Ik voel me als een vis in het water in mijn eigen bedrijf. Ondernemen op mijn manier en onder mijn voorwaarden. Het voelt licht en sprankelend. Wat een feest.

ZO KAN HET DUS OOK!
Ik bespaar je graag de weg die ik heb gelopen en laat je zien hoe jij 100% jezelf kunt zijn in jouw bedrijf. Met voldoende afwisseling voor jezelf en een helder aanbod voor je ideale klant.

 

 

 

Do more of what makes you happy

Hoe werkt dionne

Elke ondernemer is anders. Elke ondernemer zit in een andere fase. Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen belemmerende overtuigingen die vrijheid en succes in de weg zitten.

Daarom lever ik maatwerk en heb ik oog voor jouw proces. Op jouw manier en in jouw tempo bouw jij aan je bedrijf. Ik push je niet maar ik nodig je uit om stappen te blijven zetten. Pushen roept weerstand op, stagneert en blokkeert en daardoor vertraagt het proces.

Ik beloof je geen gouden bergen:
Voor mij is betrouwbaarheid en eerlijkheid een belangrijke kernwaarde. Ik ga je dus nooit iets beloven wat ik niet kan waarmaken, zoals: dat je tonnen gaat verdienen en de klanten vanzelf naar je toekomen. Ik ben van de integere marketing met een duidelijke boodschap.

Wat beloof ik je wel:
Dat ik er ben als je mij nodig hebt. Ik mezelf ben waardoor jij ook jezelf kunt zijn. Dat je stappen zet die 100% bij je passen. Dat ik kritisch ben als dat nodig is. Dat ik geen verborgen agenda heb. Dat ik al mijn kennis en mijn persoonlijke ervaringen met je deel. Dat je niet alleen van mij leert maar ook van andere waardevolle experts die begrijpen hoe Multipotentials functioneren.

Op 2 maart 2020 GAAT DE MIX & MATCH CLUB WEER VAN START

Weet je nu al dat je mee wilt doen? Stuur me dan een mail zodat ik een plekje voor jou kan reserveren:
dionne@dionnehendriks.nl

Uitspraken over Dionne

'Je traject voelt als thuiskomen, zo geweldig'.
Sabrina

'Ik ben heel blij met je waardevolle vragen, feedback en suggesties. Door jou ga ik "aan" en word ik uitgedaagd.
Chantal

Dankjewel voor de geweldige begeleiding elke stap van de weg! Je hebt de naam 'Thuis bij Dionne' perfect gekozen! Hoe gek mijn ideeën soms ook zijn, hoe enorm ik er soms ook aan twijfelde... Je stond altijd klaar om advies te geven of even te sparren.
Kelly

Delen is het eerste waar ik aan denk bij Dionne. Het was een waar genot om met haar te mogen samenwerken. Ik gun iedere ondernemer 'Een Dionne'.
Anne

De manier waarop Dionne de begeleiding aanbiedt is uitermate deskundig, niet dwingend maar ondersteunend. Precies wat ik nodig had.
Martine

Ik ben meer zichtbaar geworden voor mijzelf. En voor de buitenwereld. Ik zit heerlijk in mijn vel.

Ik kan nu zakelijker zijn en een prijs hardop zeggen. Mijn waarde omarmen en niet meer aan twijfelen. Ik durf mijn waarde zichtbaarheid te geven. Ik kon de oude overtuigingen bye bye zeggen