Business Coaching Multipotentialites en MultiDonnas

EÉN PASSIE PER PERSOON, IK GELOOF ER NIET IN!

 • Je bent een veelzijdige, vrouwelijke ondernemer.

 • Of je overweegt om voor jezelf te beginnen.

 • Je hebt meerdere passies, interesses, talenten en missies.

 • Je bruist van de ideeën, het ene idee is nog niet in de wereld gezet of het volgende dient zich al weer aan.

 • Je bent nieuwsgierig, leergierig én je blijft jezelf ontwikkelen. 

 • Je heb een enorme behoefte aan afwisseling.

 • Je ziet overal mogelijkheden en kansen.

 • Je voelt je anders dan anderen en niet altijd begrepen door je omgeving.

 • Je bent snel uitgekeken op iets.

 • Je past niet in een hokje.

 • Focussen op één ding is niet waar je gelukkig van wordt.

Je hebt verschillende passies, kwaliteiten en potentieel. Het liefst wil je deze allemaal inzetten en daarmee een winstgevend bedrijf opbouwen. En dat is een behoorlijke uitdaging als je voortdurend om je heen hoort dat je je als ondernemer moet specialiseren op één ding of kiezen voor een niche.

Wil je weten hoe jij als Multipotentialite - Multipassionate - MultiDonna een bloeiend bedrijf opbouwt als je meerdere passies, talenten, interesses én 1001 ideeën hebt? Een bedrijf dat naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid. Lees dan verder.

 

 

Je hoeft niet te kiezen.
Het kan echt anders.
Op een manier die bij jou past!

 

 

 

 

 

Forget the focus

Het is een belemmerende overtuiging van anderen dat je alleen maar een succesvol bedrijf kunt opbouwen als je je specialiseert. Bullshit!

Uitspraken als 'Niet kiezen is klanten verliezen' zetten je vast als Multipotentialite ondernemer. Je wordt zelfs als zwak bestempeld als je niet kiest. Ik weet dat jij heel goed in staat bent om te kiezen maar dat je veel meer voldoening haalt uit het aanbieden van meerdere producten of diensten zodat je ook genoeg afwisseling ervaart in wat je dagelijks doet. 

Hoe zou het zijn als je een bedrijf kunt opzetten waarin je helemaal jezelf kunt zijn en dat past bij je persoonlijkheid? Jouw unieke mix van vaardigheden, passies en talenten, maakt je juist onderscheidend en authentiek. Maar gebruik van je veelzijdigheid want dat is je kracht.

 

"Use all of your passions, interests, talents and hobbies to create the life and career of your dreams"

Waar sta je nu?

 • Je staat op het punt om je eigen bedrijf te starten maar weet niet waar je moet beginnen. Je kunt zoveel en vindt ook zoveel leuk.

 • Je hebt al een bedrijf maar een te breed aanbod van verschillende producten en diensten en je klant ziet door de bomen het bos niet meer. En jijzelf misschien ook niet meer.

 • Je richt je op verschillende doelgroepen en ideale klanten op één website en daarom is je marketing boodschap niet voor iedereen helder.

 • Je weet niet goed hoe je zichtbaar moet worden met alles wat je aanbiedt. Als iemand je vraagt: 'Wat doe je precies?', ben je vaag in je antwoord.

 • Je twijfelt aan je eigen kwaliteiten omdat je zoveel verschillende opleidingen en cursussen hebt gedaan. 

 • Je hebt onvoldoende klanten en kunt financieel nog niet rondkomen met wat je verdient in je bedrijf.

 • Je verliest soms compleet het overzicht en je behoefte aan een (flexibele) structuur.

 • Je loopt jezelf regelmatig voorbij met alles wat je doet. Terwijl je het ook niet zou willen missen. Die afwisseling heb je nodig.

 

 

 

Je moet een MultiDonna niet in een hokje stoppen en laten kiezen, dat is tegen haar ware natuur in. Ze komt pas goed tot haar recht als al haar talenten en kwaliteiten tot uiting kunnen komen.

 

Mijn missie

Het is mijn missie om te laten zien dat je juist een succesvol bedrijf kunt opbouwen door passies, interesses en vaardigheden met elkaar te combineren en een verrassend, uniek aanbod in de markt te zetten. Veelzijdigheid wordt dan een kracht en je onderscheidend vermogen, in plaats van een beperking. 

Ik help jou als vrouwelijke Multipotentialite - Multipassionate ondernemer, kort gezegd MultiDonna, met het opzetten van een bedrijf passend bij wie jij van nature bent. Wat is de rode draad die jouw passies, interesses en vaardigheden met elkaar verbindt? Om van daaruit een glashelder aanbod te creëren voor je ideale klant. 

Ik heb een business coaching programma ontwikkeld speciaal voor vrouwelijke Multipotentialites.       
Het half jaar traject start weer op 1 februari 2019. 
Mocht je interesse hebben, mail dan naar dionne@dionnehendriks.nl

 

There is still time to change the road you are on

Half jaar traject

In de MIX & MATCH CLUB leer je hoe je stap voor stap een bloeiend bedrijf opbouwt op jouw voorwaarden en op een manier die aansluit bij je persoonlijkheid. Waarin het niet gaat over focussen op één ding of kiezen voor een niche maar er ruimte is voor jouw veelzijdigheid. Zodat je ook op lange termijn met plezier blijft ondernemen, voldoening haalt uit wat je doet en een goed inkomen genereert met wat je het liefste doet.

MEER WETEN?
Als je meer wilt weten over dit traject, dan ben je van harte welkom om
de gratis online training te volgen: 'Hoe bouw je een bloeiend bedrijf als je 1001 ideeën hebt'.

 

Aan het eind van deze gratis online training weet je:

 • Welke 9 steppingstones er nodig zijn om een stevige basis te leggen voor je bedrijf. 

 • Hoe je een glashelder aanbod creëert voor je ideale klant terwijl je meerdere producten en diensten aanbiedt.

 • Wat je behoeftes zijn als Multipotentialite zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden.

 • Wat ervoor zorgt dat je regelmatig tot stilstand komt of gaat uitstellen.

 • Wat ervoor nodig is om interesses, passies en talenten met elkaar te verbinden zodat jij je onderscheidend positioneert.

 • Hoe je kunt ondernemen vanuit plezier en gemak.

 • Dat er manieren van marketing zijn die passen bij wie jij als persoon bent. 

 • Wat ervoor nodig is om een duidelijke website te creëren waarin meerdere producten en diensten aangeboden worden. 

 • Hoe jij ervoor zorgt dat klanten naar je toe komen in plaats van dat je moet gaan trekken.

 • Welke valkuilen er zijn en hoe je kunt voorkomen dat jij als Multipotentialite daar net zo hard in stapt als ik dat heb gedaan.

100% JEZELF ZIJN IN JE BEDRIJF
WERKT HET ALLERFIJNST

I do it my way: the multi way

Na een aantal business coach trajecten gevolgd te hebben, was ik geen happy ondernemer meer. Ik kreeg waardevolle adviezen maar ook adviezen waar ik niet mee uit de voeten kon. Adviezen als: 'Je moet je niche zoeken, je moet je specialiseren, je moet kiezen, je moet hoge prijzen vragen. Ik liep vast en voelde me gevangen in mijn eigen bedrijf, ik verloor mijn creativiteit, enthousiasme en mijn bedrijf groeide niet. Ik was mezelf kwijt. Op wilskracht ging ik door tot het niet meer ging.

Ik besloot om het roer helemaal om te gooien en ben gaan doen wat goed voelde voor mij, wat bij mij paste. Ik was klaar met mezelf aanpassen, ik wilde voluit gaan en dat betekende bouwen aan een bedrijf waarin ik voldoende afwisseling ervaar. Waarin ik me niet hoef te specialiseren, maar meerdere dingen naast elkaar kan aanbieden: Life & Business Coaching, Fotografie en Trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit is de beste keuze ooit geweest. Ik voel me als een vis in het water in mijn eigen bedrijf. Ondernemen op mijn manier en onder mijn voorwaarden. Het voelt licht en sprankelend. Wat een feest.

ZO KAN HET DUS OOK!
Ik bespaar je graag de weg die ik heb gelopen en laat je zien hoe jij 100% jezelf kunt zijn in jouw bedrijf. Met voldoende afwisseling voor jezelf en een helder aanbod voor je ideale klant. 

Do more of what makes you happy

Hoe werkt dionne

Elke ondernemer is anders. Elke ondernemer zit in een andere fase. Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen belemmerende overtuigingen die vrijheid en succes in de weg zitten.

Daarom lever ik maatwerk en heb ik oog voor jouw proces. Op jouw manier en in jouw tempo bouw jij aan je bedrijf. Ik push je niet maar ik nodig je uit om stappen te blijven zetten. Pushen roept weerstand op, stagneert en blokkeert en daardoor vertraagt het proces.

Ik beloof je geen gouden bergen:
Voor mij is betrouwbaarheid en eerlijkheid een belangrijke kernwaarde. Ik ga je dus nooit iets beloven wat ik niet kan waarmaken, zoals: dat je tonnen gaat verdienen en de klanten vanzelf naar je toekomen. Ik ben van de integere marketing met een duidelijke boodschap.

Wat beloof ik je wel:
Dat ik er ben als je mij nodig hebt. Ik mezelf ben waardoor jij ook jezelf kunt zijn. Dat je stappen zet die 100% bij je passen. Dat ik kritisch ben als dat nodig is. Dat ik geen verborgen agenda heb. Dat ik al mijn kennis en mijn persoonlijke ervaringen met je deel. Dat je niet alleen van mij leert maar ook van andere waardevolle experts die begrijpen hoe Multipotentialites functioneren.

Dat je een Multipotentialite proof bedrijf neerzet dat volledig past bij wie jij van nature bent! Een bedrijf waarin je niet hoeft te focussen op één ding maar waarin we samen kijken naar hoe je jouw Multi Expertise kunt neerzetten.

Anderen over Dionne

'Het ontstond in jouw tuin, onze chemie, een energie die klikte. We hebben gemeenschappelijke thema's waar we allebei veel waarde aan hechten; spiritualiteit, vrijheid, passie, gedrevenheid, creativiteit en de natuur.

Toen ik bij je was, wist je precies de goede vragen aan me te stellen, waardoor mijn aanbod veel scherper zou zijn voor de workshop die ik wilde gaan geven. Niet alleen stelde je de juiste vragen, maar ook voelde ik JOUW enthousiasme voor wat ik probeer neer te zetten. En jouw enthousiasme zorgde weer voor een sprongetje in mijn hart, een gevoel dat ik op de goede weg zit.

'Je eerlijkheid, je maakte meteen duidelijk dat het hard werken is. Verder ken je de slagen van de zweep, je loopt al even mee, volgens mij lukt het je om je creaties succesvol de wereld in te slingeren. Ik heb het gevoel dat jij mijn kwaliteiten nog meer kan onderstrepen, versterken, maar ook dat je me kunt helpen met de dingen waar ik minder sterk in ben. Verder heb je veel kennis en creativiteit. Je bent spontaan en gek en dat laatste ben ik ook zeker. Onze samenwerking voelt als een 1+1=3'.
Kirsten

Werken met Dionne is fijn omdat ze me mijn eigen tempo laat bepalen in het proces. Ze pusht me niet waardoor ik ook niet in de weerstand kom, daarmee het proces vertraag en daardoor ga werken puur op wilskracht en uithoudingsvermogen. Ze laat me stap voor stap zien hoe ik mijn bedrijf zo vorm geef dat het aansluit bij wie ik ben en bij wat ik neer wil zetten.
Tineke

 

Mag ik cookies plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring