BUSINESS COACHING speciaal voor Multipotentialites

Ben je een startende ondernemer met meerdere passies, interesses, talenten, missies en ideeën?
Zie je overal mogelijkheden en kansen en weet je daardoor niet goed waar je moet beginnen in je bedrijf en hoe je het moet aanpakken?

Multipotentialites zijn Multi-experts.

Focussen op één ding werkt niet voor je omdat je afwisseling nodig hebt en graag al je talenten met elkaar combineert. 

Een Multipotentialite proof bedrijf, is een bedrijf dat pas bij jouw persoonlijke behoeften en bij wie jij van nature bent. Een bedrijf waarin je niet hoeft te focussen op één ding maar waarin we samen kijken naar hoe je jouw Multi Expertise kunt neerzetten.

Ik heb al behoorlijk wat Multipotentialite ondernemers gesproken die trajecten hebben gevolgd waarin er werd gezegd: "Kiezen en je wordt gekozen". Als je niet kiest dan wordt je dus ook niet gekozen! Ga er maar aan staan als Multipotentialite die juist niet wil kiezen. Niet omdat ze het niet kan. Maar omdat het niet past bij wie ze van nature is. Als je dan besluit om wel te kiezen zet je een bedrijf neer puur op wilskracht en doorzettingsvermogen. Tot je tot stilstand komt en niet meer kunt. Het plezier in ondernemen is volledig verdwenen.

Het kan echt anders!

FUCK THE FOCUS on one thing

Ik heb niets met het woord FUCK.
Ik gebruik het nooit maar ik maak nu heel graag een uitzondering. 
Je hoeft namelijk niet te kiezen, te specialiseren of te focussen als dat niet bij je past. 
FUCK DE FOCUS!

Het is een overtuiging van anderen dat je alleen maar een succesvol bedrijf kunt opbouwen als je je specialiseert. Bullshit! 

"use all of your passions, interests and hobbies to create the life and career of your dreams"

Na een aantal business coach trajecten gevolgd te hebben, was ik geen happy ondernemer meer. Ik kreeg waardevolle adviezen maar ook adviezen waar ik niet mee uit de voeten kon. Adviezen als: 'Je moet je niche zoeken, je moet je specialiseren, je moet kiezen, je moet hoge prijzen vragen. Ik liep vast en voelde me gevangen in mijn eigen bedrijf, ik verloor mijn creativiteit, enthousiasme en mijn bedrijf groeide niet. Ik was mezelf kwijt. Op wilskracht ging ik door tot het niet meer ging.

Ik besloot om het roer helemaal om te gooien en ben gaan doen wat goed voelde voor mij, wat bij mij paste. Ik was klaar met mezelf aanpassen, ik wilde voluit gaan en dat betekende bouwen aan een bedrijf waarin ik voldoende afwisseling ervaar. Waarin ik me niet hoef te specialiseren, maar meerdere dingen naast elkaar kan aanbieden: Life & Business Coaching, Fotografie en Trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit is de beste keuze ooit geweest. Ik voel me als een vis in het water in mijn eigen bedrijf. Ondernemen op mijn manier en onder mijn voorwaarden. Het voelt licht en sprankelend. Wat een feest.

ZO KAN HET DUS OOK!
'Thuis bij Dionne' gaat het om leven en werken in vrijheid. Het is een plek waar ik ondernemers op verschillende manieren help om meer vrijheid te ervaren in hun leven en werk. Volledig op mijn eigen manier en los van hoe het 'hoort'.

STOP EEN MULTIPOTENTIALITE NIET IN EEN HOKJE

Je moet een Multipotentialite niet in een hokje stoppen en laten kiezen, dat is tegen hun ware natuur in. Ze komt pas goed tot haar recht als al haar talenten en kwaliteiten tot uiting kunnen komen.

Waarom Business Coaching van Dionne?

'Het ontstond in jouw tuin, onze chemie, een energie die klikte. We hebben gemeenschappelijke thema's waar we allebei veel waarde aan hechten; spiritualiteit, vrijheid, passie, gedrevenheid, creativiteit en de natuur.

Toen ik bij je was, wist je precies de goede vragen aan me te stellen, waardoor mijn aanbod veel scherper zou zijn voor de workshop die ik wilde gaan geven. Niet alleen stelde je de juiste vragen, maar ook voelde ik JOUW enthousiasme voor wat ik probeer neer te zetten. En jouw enthousiasme zorgde weer voor een sprongetje in mijn hart, een gevoel dat ik op de goede weg zit.

'Je eerlijkheid, je maakte meteen duidelijk dat het hard werken is. Verder ken je de slagen van de zweep, je loopt al even mee, volgens mij lukt het je om je creaties succesvol de wereld in te slingeren. Ik heb het gevoel dat jij mijn kwaliteiten nog meer kan onderstrepen, versterken, maar ook dat je me kunt helpen met de dingen waar ik minder sterk in ben. Verder heb je veel kennis en creativiteit. Je bent spontaan en gek en dat laatste ben ik ook zeker. Onze samenwerking voelt als een 1+1=3'.
Dit schreef een klant die besloot om een traject bij me te gaan volgen.

Werken met Dionne is fijn omdat ze me mijn eigen tempo laat bepalen in het proces. Ze pusht me niet waardoor ik ook niet in de weerstand kom, daarmee het proces vertraag en daardoor ga werken puur op wilskracht en uithoudingsvermogen. Ze laat me stap voor stap zien hoe ik mijn bedrijf zo vorm geef dat het aansluit bij wie ik ben en bij wat ik neer wil zetten.
Dit schreef Tineke die een traject bij me heeft gevolgd.

Business Coach Trajecten

Klik op de flyer voor meer informatie.

Half Jaar Traject:
Live + Skype

Sparren met Dionne:
Skype + Live

Masterminden met Dionne:
Skype

HOE WERKT DIONNE?
Elke ondernemer is anders.
Elke ondernemer zit in een andere fase.
Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen belemmerende overtuigingen die vrijheid en succes in de weg zitten.

Daarom lever ik maatwerk en heb ik oog voor jouw proces. Op jouw manier en in jouw tempo bouw jij aan je bedrijf. Ik push je niet maar ik nodig je uit om stappen te blijven zetten. Pushen roept weerstand op, stagneert en blokkeert en daardoor vertraagt het proces.

Ik beloof je geen gouden bergen:
Voor mij is betrouwbaarheid en eerlijkheid een belangrijke kernwaarde. Ik ga je dus nooit iets beloven wat ik niet kan waarmaken, zoals: dat je tonnen gaat verdienen en de klanten vanzelf naar je toekomen. Ik ben van de integere marketing met een duidelijke boodschap.

Wat beloof ik je wel:
Dat ik er ben als je mij nodig hebt.
Ik mezelf ben waardoor jij ook jezelf kunt zijn.
Dat je stappen zet die 100% bij je passen.
Dat ik kritisch ben als dat nodig is.
Dat ik geen verborgen agenda heb.
Dat ik al mijn kennis en mijn persoonlijke ervaringen met je deel.
Dat je niet alleen van mij leert maar ook van andere waardevolle experts die begrijpen hoe Multipotentialites functioneren.

Dat je een Multipotentialite proof bedrijf neerzet dat volledig past bij wie jij van nature bent! Een bedrijf waarin je niet hoeft te focussen op één ding maar waarin we samen kijken naar hoe je jouw Multi Expertise kunt neerzetten.

Wil je meer weten over Multipotentialite?

Klik dan op onderstaande knop: 'Ben ik een Multipotentialite?'

De ontdekking dat ik een Multipotentialite ben, heeft me ontzettend veel inzicht gegeven in mezelf. Het heeft mijn leven veranderd omdat ik nu volledig mezelf kan zijn, zonder concessies. Ik weet waar mijn behoeften liggen en waar ik gelukkig van word. Maar ook wat ik nodig heb om een succesvol bedrijf op te bouwen waar ik energie en voldoening uithaal maar ook geld mee verdien. En dat gun ik jou ook!

Daarom heb ik een besloten Facebook Community opgericht voor vrouwelijke Multipotentialites. 

 De community groeit dagelijks. Het is een plek waar je volledig jezelf kunt zijn en waar iedereen je begrijpt. Waar niemand raar opkijkt als je weer eens wat anders gaat doen. Waar ze “Wat leuk!” zeggen als je meerdere en heel verschillende carrières naast elkaar hebt. Ik geniet van al die mooie ervaringen die de MultiDonnas delen, nu ze weten dat ze een Multipotentialite zijn met enorm veel kwaliteiten en talenten en niet hoeven te kiezen!

Ben jij ook een MultiDonna?
Ontdek jouw ware natuur en richt je leven zo in dat je veelzijdigheid je kracht wordt.
Word gratis lid!

Je voelt je er thuis.