In 5 weken van idee naar snelle lancering

Een (online) training of workshop lanceren met,
0 investering, 0 risico en 0 technische kennis.
HET KAN!

Let op: special edition 'Business & Energy'

Ambitieuze, veelzijdige, ondernemende vrouw.
Ben je klaar met dat slakkengangetje?
Tijd om iets nieuws in de wereld te zetten?
Maar dan met volle kracht vooruit?
Zin om internet te veroveren?

WERK MET DIONNE AAN JE BEDRIJF
Zet in 5 weken één van jouw toffe ideeën in de wereld:
een (online) training, een workshop of een product.

 

WERK MET GRIETJE AAN JE ENERGIE
Ruim blokkades en oude patronen op die ervoor zorgen dat jij jezelf klein houdt en je bedrijf traag of zelfs niet groeit. Of niet de benodigde stappen zet om naar the next level met je bedrijf te gaan.

 

BUSINESS & ENERGY
EEN GOUDEN COMBI

Wil jij zichtbaar worden?
Vol vertrouwen vertellen waar jij in gelooft, wat je te bieden hebt en daardoor leuke klanten aantrekken? Op een integere manier?
Lees dan vooral verder.....

Business & energy

Pak jij de kansen?

Je bent een nieuwsgierige en veelzijdige ondernemer en ziet overal mogelijkheden en kansen. Toch laat je veel kansen liggen....

En eigenlijk baal je van jezelf. Je ziet de ene na de andere ondernemer kans na kans pakken én groeien en jij staat voor je gevoel vrijwel stil. En dat frustreert.

Ik heb dit ook lang gehad en als ik terugkijk had het te maken met een gemis aan zelfvertrouwen, daadkracht en lef. Ik hield mezelf tegen met mijn eigen gedachten:

- Niemand zit er op mij te wachten.
- Ik ben niet goed genoeg.
- Ik heb niet de juiste opleiding.
- Ik heb niet de juiste ervaring.
- Mensen die me kennen vinden het vast stom.
- Succes is niet voor mij weggelegd.

Ik ben voortdurend aan het ondernemen geweest met de handrem erop en dat voelde zwaar, als ploeteren. Het plezier was op een gegeven moment ver te zoeken en diep van binnen schaamde ik me dat het me niet lukte om een succesvol bedrijf op te bouwen en anderen wel.

topje van de ijsberg

HET TOPJE VAN DE IJSBERG

Je verlangen naar een succesvol bedrijf is zo groot, voor je gevoel doe je alles wat nodig is en toch loopt het niet...

De wil is er maar het lukt je niet om voluit te gaan!

Waarom?

Omdat er onder dat topje van de ijsberg nog zoveel ligt waar jij je niet bewust van bent. Waarvan je geen idee hebt hoeveel impact het heeft op jou als ondernemer én op de groei van je bedrijf.

Business & Energy

Je kunt nog zoveel bezig zijn met marketing, strategie of funnels maar als je niets doet met wat er onder het topje van de ijsberg ligt.... dan blijf je staan waar je nu staat. Dan blijven klanten en financiële vrijheid uit.

Totdat ik Grietje ontmoette ging het bij mij ook zo. Zij is mijn energetisch coach en heeft me laten zien hoe ik kan ondernemen vanuit vertrouwen in plaats van angst. Dat maakt het verschil in wel of geen acties nemen! In wel of niet buiten je comfortzone bewegen.

Een verademing en mijn bedrijf groeit als nooit tevoren.

Daarom heb ik Grietje gevraagd om samen met mij deze training te geven. Want ik gun jou als ondernemer ook zo'n snelle groei, fijne klanten en succes. Je kunt ook ondernemen zonder te ploeteren.

"DON'T FIGHT YOUR NATURAL CAPACITY TO BE IN YOUR ELEMENT"

inhoud programma

van idee naar snelle lancering in 5 weken

Start 13 mei 2019

Elke week ontvang je twee modules!

Eén over hoe je een online cursus of training stap voor stap in de wereld zet zonder een dure online academie te bouwen.

Eén clearingssessie zodat je oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaat en de weg naar succes vrijmaakt.

Week 1: Ontdek je why.
Wat is jouw drijfveer om dit product of deze dienst in de wereld te zetten? Je why is helder en zorgt ervoor dat je een inspirator wordt in plaats van een verkoper.

Week 2: Voor wie en wat geef je weg.
Je hebt een duidelijk beeld van voor wie jouw aanbod geschikt is en hoe je hem of haar kunt helpen. Je maakt een onweerstaanbare weggever zodat jouw ideale klant je goed kan leren kennen.

Week 3: Maak een lanceerpagina.
Je maakt een lanceerpagina waar jouw ideale klant zich helemaal in herkent. Je weet precies wat er wel en niet op deze lanceerpagina moet komen te staan.

Week 4: Betaalsysteem en mailinglijst.
Je koppelt alles aan elkaar en bent klaar om te gaan promoten. Ready to take off!

Week 5: Promotie en zichtbaarheid.
Je leert goede lanceer mails en blogs schrijven zodat je zichtbaar wordt met jouw (online) workshop, training of cursus.

Business  & Energy

RESULTAAT BUSINESS & ENERGY TRAINING

  • Je workshop of training staat online en je bent zichtbaar
  • Je bent onderscheidend, uniek en lekker jezelf
  • Je hebt zelfvertrouwen en daadkracht en de handrem is eraf
  • Je stapt met gemak uit je comfortzone
  • Je durft weer groot te denken en neemt acties die daarbij horen
  • Je trekt klanten aan omdat je in jezelf gelooft
  • Je zit hoog in je energie waardoor je open staat voor overvloed
  • Je wordt een nieuwe versie van jezelf: 3.0

ERVARING DEELNEMER

Lienke Scheurwater, kinderfysiotherapeut en initiatiefnemer van het online platform voor ouders èn professionals KIND+ZORG

Investering Basis

Vijf live online modules: werken aan je bedrijf

Vijf live online webinars: werken aan je energie

Een werkboek met opdrachten

Een besloten FB groep met een enorme positieve vibe en onderling support

Prijs € 250,- euro ex BTW

Start 13 mei 2019

Investering PRO

Vijf live online modules: werken aan je bedrijf

Vijf live online webinars: werken aan je energie

Een werkboek met opdrachten

Een besloten FB groep met een enorme positieve vibe en onderlinge support

Een doorbraak sessie 1 op 1 met Grietje waarin je een enorme boost krijgt om stappen te zetten als ondernemer

Deelname live workshop: aan de slag met jouw energie (6 mei om 14.00 uur)

Prijs € 395,- euro ex BTW

LET OP!
Aanmelden voor het PRO traject is niet meer mogelijk, wel voor het basis traject.

Business & energy

Bonus: kiezen met gemak

Als je meedoet aan dit programma, krijg je er als bonus een gratis masterclass bij over hoe je met gemak keuzes kunt maken ter waarde van € 69,- ex BTW.

In vijf weken een online product of dienst lanceren is absoluut mogelijk. Mits je er vol voor gaat en weet met welk idee je aan de slag gaat.

Twijfel je nog tussen een paar ideeën? Vind je het moeilijk om te kiezen maar wil je toch graag meedoen aan dit programma?

Zorg dan dat je de masterclass vóór de start van het programma hebt bekeken. Zodat je met een glashelder idee van start gaat.

Ervaringen van deelnemers

Klaar met uitstellen.
Ik was klaar met het 'getrut' en had een stok achter de deur nodig. Door de training weet ik nu dat ik veel meer kan bereiken in een korte tijd. Mijn 'why' is superduidelijk geworden, mijn doelgroep helemaal helder en ik durf nog meer uit te komen voor wie ik ben en wat ik doe.

Ik heb in 5 weken een gratis ebook én een lanceerpagina voor mijn online programma gemaakt en verbeteringen aan mijn website gebracht. Maar vooral heb ik meer LEF gekregen.

De begeleiding van Dionne is heel fijn, enthousiasmerend, bemoedigend en stimulerend. Bianca Wijngaards, van woord naar werkelijkheid bij De kracht van schrijven

Ik wil online ondernemer worden maar Hoe pak je dat aan?
Ik wilde graag een online training maken zodat ik in de toekomst meer locatie onafhankelijk kan werken maar wist niet waar te beginnen.

In deze 5 weekse training heb ik geleerd om filmpjes op te nemen, stappen te zetten richting zichtbaarheid, start before you are ready toe te passen en hoe ik een raamwerk voor een online training kan neerzetten.

Dionne heeft me meer gegeven dat ik van tevoren had verwacht: haar persoonlijkheid, het op een liefdevolle manier duidelijk maken waarom je iets doet en hoe je het kunt doen.

Conny Marree, Kinder coach bij Zichtbaar Kind

Een liefdevolle schop

Wat kun je van Dionne verwachten?
Ik ben een stok achter jouw deur. Als je blijft hangen, dan geef ik je een liefdevolle schop onder je kont. Want als je in 5 weken iets neer wilt zetten, dan is er geen tijd voor twijfel en eindeloos wikken en wegen. Dan is het echt doorpakken geblazen.

Het is juist de kracht van dit programma om het tempo erin te houden. Het zorgt voor focus, richting, duidelijkheid en je hebt veel minder tijd om stil te staan bij de beren op de weg die je tegenkomt. Full focus en gaan, 5 weken knallen en daarna de vruchten plukken. Het geeft echt een boost als dat lukt en je zelfvertrouwen groeit er enorm door.

Een energetische schop

business & energy

Wat kun je van Grietje verwachten?
Grietje ondersteunt je op energetisch vlak zodat je in een natuurlijke flow komt en de acties die je neemt moeiteloos gaan.

Je gaat focussen op waar je naartoe wil in plaats van waar je vandaan komt. En dan ga je als een trein want er zijn geen weerstanden meer. Je zelfvertrouwen én je geluksgevoel krijgen een enorme boost zodat je meer impact kunt maken, makkelijker zichtbaar wordt en aantrekkelijk wordt voor potentiële klanten.

Van binnen naar buiten
Van klein naar groot

FAQ

Hoeveel uur per week besteed ik aan deze training?
Gemiddeld ben je zo'n 10 uur per week met deze training bezig.

Kan dat echt in 5 weken?
Zeker wel! Misschien herken je het wel bij jezelf, dat wanneer de perfectionist het van je overneemt, je blijft uitstellen. Je blijft denken dat het niet goed genoeg is en dat je nog even dit en nog even dat moet doen. Weet je hoeveel tijd je daaraan kwijt bent? Tijd die je veel beter in andere acties kunt stoppen die je daadwerkelijk verder brengen richting je doel. Ik ga je 5 weken lang uitdagen en uitnodigen om stappen te zetten buiten je comfortzone, want daar ligt je groei als ondernemer. Trek je zeven mijlslaarzen maar aan en je zult zien dat het echt kan.

Heb ik geen online academie nodig dan?
Ik heb veel ondernemers gezien die een fantastische online training hebben ontwikkeld en een online academie hebben gebouwd. Ze zijn er maanden mee bezig geweest en hebben behalve tijd ook veel geld geïnvesteerd. Vervolgens gaan ze hun online programma of training lanceren en komen er geen deelnemers. Zo frustrerend en demotiverend. Dit kun jij voorkomen door eerst met mijn methode aan de slag te gaan en te ontdekken of er daadwerkelijk potentiële klanten zitten te wachten op jouw product of dienst.

Kan ik in termijnen betalen?
Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen. Deze training kost je slechts € 50,- euro per week ex BTW. De waarde die je voor dit kleine bedrag krijgt is echt gigantisch. De training wordt eenmalig voor deze prijs aangeboden. Groeien betekent investeren!

Wordt deze training nog een keer gegeven?
Dat weten we oprecht niet. We vinden het beide belangrijk dat het 100% yes gevoel er is zoals we nu hebben. En dat laat zich niet plannen. Je kan het risico lopen om uit te stellen maar misschien wordt deze 'gouden combi' training slechts éénmaal gegeven.

Martine deed mee aan de training
Ik wist ook dat ik een stok achter de deur én een groep vol positieve energie nodig had om in actie te komen.

Door de training voel ik nu dat ik gewoon door kan gaan ook als er allerlei beperkende gedachten zijn. Die kan ik nog meer zien voor wat ze zijn en me tegelijk focussen op wat ik wel wil. De grootste onderliggende transformatie is denk ik wel dat het idee dat ik al langer heb, echt eer heb aan gedaan door er mee aan het werk te gaan. Daarmee neem ik mezelf als ondernemer serieuzer.

Linde deed mee aan de training
Door deze training durf ik filmpjes op te nemen én te posten. Beren lijken minder eng. Ik heb een gratis ebook gemaakt en ben gestart met een mailinglijst. Ik durf naar buiten te komen met mijn aanbod waardoor ik zichtbaarder ben geworden.

De training is heel praktijkgericht en toepasbaar en laagdrempelig!

Dionne is een voorbeeld voor me hoe ondernemen ook kan zijn. Vanuit het hart, vanuit een impuls, vanuit een volle ja, en niet persé de bekende paden volgend.
Linde Myncke, De Pitch Coach van België

"ONE DAY OR DAY ONE, YOU DECIDE"