Business Coaching VOOR MULTIDONNAS:
Vrouwelijke Multipotentials en MULTIPASSIONATES

HÉÉÉ MULTIDONNA

 • Je bent een veelzijdige, vrouwelijke ondernemer.

 • Of je overweegt om voor jezelf te beginnen.

 • Je hebt meerdere passies, interesses, talenten en missies.

 • Je bruist van de ideeën, het ene idee is nog niet in de wereld gezet of het volgende dient zich al weer aan.

 • Je bent nieuwsgierig, leergierig én je blijft jezelf ontwikkelen.

 • Je heb een enorme behoefte aan afwisseling.

 • Je ziet overal mogelijkheden en kansen.

 • Je voelt je anders dan anderen en niet altijd begrepen door je omgeving.

 • Je bent snel uitgekeken op iets.

 • Je past niet in het hokje van één passie per persoon.

 • Focussen op één ding is niet waar je gelukkig van wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ik kan iedereen, die zich nu op het werk
aan het vervelen is en droomt van een
eigen bedrijf, aanraden om mee te doen."

 

 

 

 

 

Waar sta je nu?

 • Je staat op het punt om je eigen bedrijf te starten maar weet niet waar je moet beginnen en hoe je het moet aanpakken. Je kunt zoveel en vindt ook zoveel leuk.

 • Of je hebt al een bedrijf maar een te breed aanbod van verschillende producten en diensten en je klant ziet door de bomen het bos niet meer. En jijzelf misschien ook niet meer.

 • Of je bent het plezier in het ondernemen verloren en je bedrijf voelt verstikkend omdat je voor een te nauwe niche hebt gekozen in het verleden.

 • Je vergelijkt jezelf met een specialist en twijfelt aan je eigen kwaliteiten omdat je zoveel verschillende opleidingen en cursussen hebt gedaan en niet alles hebt afgemaakt.

 • Je hebt keuze stress omdat je teveel ideeën hebt en weet niet waar je moet beginnen. Daarom heb je geen focus en schiet je alle kanten op. 

 • Je weet niet goed hoe je zichtbaar moet worden met alles wat je aanbiedt. Als iemand je vraagt: 'Wat doe je precies?', ben je vaag in je antwoord.

 • Je raakt heel snel uitgekeken op iets en je behoefte aan nieuwe dingen leren, ontdekken en ervaren is groot, waardoor het je niet lukt om iets duurzaams neer te zetten met je bedrijf.

 • Je hebt onvoldoende klanten en kunt financieel nog niet rondkomen met wat je verdient in je bedrijf. Je wordt er onzeker van en vraagt je af wat je anders kunt doen.

 • Je bent echt toe aan een nieuwe stap en wil niet langer meer uitstellen. Je bent er helemaal klaar voor om dat bedrijf waar je zo van droomt nu eens eindelijk goed neer te zetten. Tijd voor actie! Genoeg tijd verloren.

In de Mix & Match Club leer je stap voor stap hoe je een bedrijf bouwt dat aansluit bij jouw veelzijdige persoonlijkheid zodat je helemaal jezelf kunt zijn in je bedrijf, ook op lange termijn plezier houdt in wat je doet en een fijn inkomen genereert met dat wat jij het liefste doet. Zonder daarbij te moeten focussen op één ding of te kiezen voor één niche.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Dionne nam me mee op reis in mezelf"

Business coach traject:
MIX & MATCH CLUB

12 modules

 1. VOORAF
Hoe haal je het meeste uit het traject? Door een goede voorbereiding.

 2. DE MULTIPOTENTIALITE
Breng je behoeften in kaart en ga ondernemen op jouw voorwaarden.

3. JOUW DRIJFVEREN
Ontdek je why, de basis van een authentiek bedrijf.

4. JE LEUKSTE KLANT
Van welke klanten krijg jij het meeste energie en wie kun jij het beste helpen.

5. DE REM ERAF
Welke overtuigingen en saboteurs zorgen ervoor dat je niet vol gas geeft?

6. DE KAPSTOK
Met een sterk overkoepelend thema kun je je aanbod verbreden.

7. EEN AANTREKKELIJK AANBOD
Ontdek je kapstok + creëer een super aantrekkelijk aanbod voor je ideale klant

8. PRIJZEN EN VERDIENMODELLEN
Welk verdienmodel past? Prijzen bepalen voor je producten en diensten.

9. MARKETING DIE BIJ JE PAST
Ontdek welke manier van marketing bij je past. Overschreeuwen is niet nodig.

10. JOUW RELATIE MET GELD
Verander je relatie met geld en ervaar overvloed in je leven.

11. EEN 100% JIJ WEBSITE
Hoe maak je goede en onderscheidende content voor op je website?

12. LAST BUT NOT LEAST
Diverse thema's om je verder op weg te helpen met je bedrijf, ook na het traject.

 inhoud Business coach traject
Mix & Match Club (start 2 maart 2020)

MIX & MATCH CLUB

 • Twaalf online lessen met uitleg video's.
 • 100% online en te volgen vanuit huis of tijdens je vakantie.
 • Inclusief meditaties, visualisaties en een werkboek om je opdrachten in uit te werken.
 • Deelname aan de besloten Facebookgroep.
 • Vraag & Antwoord sessies.
 • Een heel jaar lang toegang tot de modules.

INVESTERING M&M Club

€ 1680,- ex BTW

MIX & MATCH CLUB MORE

 • Hetzelfde als bij de basis Mix & Match Club.
 • Extra: twee live dagen met verdiepende opdrachten.
 • Lessen van andere ondernemers die hun expertise met je delen.

 

 

 

INVESTERING M&M Club MORE

€ 2380,- ex BTW

BONUSSEN bij aanmelding vóór 20 januari 2020

LEREN VAN MIJN ENERGETISCH COACH EN BEWUSTZIJNSTRAINER TER WAARDE VAN € 700,-

Persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes gaan hand in hand. Daarom investeer ik altijd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb al veel coaches gehad maar de energetisch coach die ik nu al meer dan een jaar ken, heeft alles in een stroomversnelling gebracht waardoor ik zoveel steviger in het leven sta, geniet, nog veel meer mijn eigen pad volg en er voluit voor ga. Zoveel oude shit en belemmerende overtuigingen zijn opgeruimd waardoor het het ondernemen een stuk moeitelozer is geworden. The light way is the right way, dat is wat ik heb geleerd en consequent toepas in mijn bedrijf. En dat gun ik jou ook. Persoonlijke ontwikkeling hoeft helemaal niet zwaar te zijn, mijn coach laat jou ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk kan zijn.

DEELNAME 'BEWAAK JE GRENZEN' COACHINGSPROGRAMMA TER WAARDE VAN € 259,-

Heb je ook zo'n moeite met nee zeggen en vraag je jezelf regelmatig af waarom je JA hebt gezegd? Je hebt geen tijd en geen zin en toch is de JA er al uit voordat je het doorhebt.
Nee kunnen zeggen als ondernemer is een voorwaarde om te groeien met je bedrijf. Het zorgt ervoor dat je je focust op dat wat belangrijk is voor jou en je bedrijf. In dit online programma leer je stap voor stap hoe jij op een natuurlijk en krachtige manier NEE zegt waardoor je als ondernemer een stuk steviger in je schoenen komt te staan en je doelen sneller bereikt.

DEELNAME ONLINE MASTERMIND TER WAARDE VAN € 125,-

Heb je al eerder een online programma gevolgd? Mis je de stok achter de deur en de verbinding? Met deze online mastermind heb je een plek waar je je vragen live stelt, twijfels deelt en anderen om advies en feedback vraagt. Op deze manier volg je zelfstandig het online programma, maar heb je toch intensief contact met de andere deelnemers en met mij. In de mastermind spreek je doelen af voor de periode daarna waardoor je weer gefocust aan de slag kunt. Het houdt de energie en motivatie hoog.

Aan het einde van het traject:

 • Heb je een stevige basis in je bedrijf die past bij je veelzijdige persoonlijkheid als Multipotential en Multipassionate.
  Ik heb mezelf lang niet begrepen. Ik voelde dat ik anders was dan anderen, maar ik kon mijn vinger er niet opleggen wat het dan precies was. Sinds ik weet dat ik een Multipotential ben, mijn behoeften goed heb onderzocht en serieus neem, kan ik ondernemen op mijn voorwaarden. Ik zie mijn veelzijdigheid niet langer als een beperking maar als een kracht die ik heel bewust mag inzetten. Hierdoor kan ik 100% mezelf zijn en hoef ik geen concessies meer te doen. Daardoor heb ik veel meer plezier in het ondernemerschap. Aan het einde van het traject ken ook jij jezelf door en door en heb je een bedrijf staan dat volledig past bij jouw veelzijdige persoonlijkheid.

 • Weet je wat het overkoepelend thema (de kapstok) is in je bedrijf.
  Zo vaak krijg ik de vraag: 'Dionne, hoe moet ik dat nou doen als ik meerdere producten en diensten wil aanbieden?'. Een overkoepelend thema is de stabiele factor in je bedrijf en zorgt voor herkenbaarheid. Maar het maakt ook duidelijk waarvoor potentiële klanten bij je terecht kunnen. Je aanbod is glashelder, ook als je meerdere producten en diensten aanbiedt én de behoefte hebt om ook zo nu en dan hierin te wisselen.

 • Weet je wat je why is.
  Als je moeite hebt met verkopen is het super waardevol om je Why goed in beeld te hebben. Een sterke online strategie begint bij jezelf. Als je weet waarom jij doet wat je doet, jezelf kent en dit durft te laten zien kun je impact maken. Je why is je drijfveer, geeft je focus, richting en zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft als ondernemer. Je wordt een inspirator in plaats van een verkoper. In dit traject ga je de enorme power hiervan ontdekken.

 • Weet je welke vorm van marketing bij jou past.
  Hoe vaak ik al heb gehoord: 'Marketing is niks voor mij'. Misschien heb jij ook het gevoel dat je jezelf moet overschreeuwen of dat je gouden bergen moet beloven, terwijl je daar heel ongemakkelijk van wordt. Dat is helemaal niet nodig, want je kunt ook op een integere manier verkopen. Aan het einde van het traject weet je welke vorm van marketing bij je past zodat je gewoon jezelf kunt zijn en vol vertrouwen kunt vertellen wat je te bieden hebt.

 • Weet je hoe je daadkrachtig stappen zet om er vol voor te gaan.
  Te vaak zie ik dat ondernemers zich klein houden, twijfelen en uitstelgedrag vertonen. Dat heeft vaak te maken saboteurs en belemmerende overtuigingen. Aan het eind van traject weet je wat je kunt doen om deze niet langer bepalend te laten zijn voor de keuzes die je maakt en de acties die je neemt. Jij bent de kapitein op jouw schip en jij hebt de regie over jouw leven. Persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes gaan hand in hand. Je weet hoe je om kunt gaan met de beren die op je weg komen en die jouw groei als ondernemer in de weg staan.

JE ERVAART DE VRIJHEID WAAR JE ALS MULTIPOTENTIAL EN MULTIPASSIONATE
ZO'N BEHOEFTE AAN HEBT.

Veel gestelde vragen

Je mag me altijd mailen met je vragen maar kijk eerst even of jouw vraag ook hieronder al beantwoord wordt.

HOE LANG DUURT DE TRAINING?
De training duurt in totaal 16 weken. Elke week (op de pauze weken na) ontvang je automatisch een nieuwe module zodat niet alles tegelijk op je afkomt maar je stap voor stap kunt werken aan het bouwen van je bedrijf. Je volgt het programma in je eigen tempo. Een jaar lang heb je toegang tot alle modules.

WANNEER START DE VOLGENDE RONDE VAN DE MIX & MATCH CLUB?
Ik maak geen lange termijn planning en kijk steeds in het moment of ik deze training weer wil geven.

IK WEET NOG NIET WAT IK WIL. IS DEZE TRAINING DAN OOK GESCHIKT?
Juist dan is dit traject voor jou. Je gaat ontdekken waar je mee aan de slag wil. Je krijgt tools aangereikt waardoor het maken van keuzes gemakkelijker wordt.

HOEVEEL TIJD KOST ME DAT PER WEEK?
Hoeveel tijd je kwijt bent scheelt per module. Met de ene les ben je misschien een paar uur bezig maar er zitten ook lessen bij waar je misschien wel vijf uur mee bezig bent. Gemiddeld kun je uitgaan van zo'n drie uur per week.

HET IS WEL EEN INVESTERING, KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?
Als je het bedrag niet in 1 keer kunt betalen kun je ook in drie termijnen betalen. Wil je dit? Stuur dan een mail naar dionne@dionnehendriks.nl. Investeren hoort bij ondernemen. Bij niemand komt dat geweldige bedrijf aanwaaien, daar is tijd, geld en energie in gestoken. Natuurlijk kun je op internet ook de ene gratis challenge na de andere volgen, maar het kost je ongelooflijk veel tijd. De vraag is hoe snel wil jij dat bloeiend bedrijf neerzetten en je kwaliteiten en talenten inzetten om iets te te betekenen voor anderen? Durf jij te investeren in jezelf?
TWIJFEL JE NOG OF HEB JE VRAGEN?
Stuur me dan een mail  zodat ik je vragen kan beantwoorden en je kan helpen bij je beslissing.

Niets is leuker dan stappen zetten richting je droombedrijf. Een bedrijf dat aansluit bij jouw veelzijdige persoonlijkheid zodat jij 100% jezelf kunt zijn en meer vrijheid ervaart dan ooit.

 

 

 

 

 

 

 

 

"Alles alleen doen is killing, eindelijk iemand
die mijn veelzijdigheid als kwaliteit
ziet in plaats van zwakte"

 

 

 

 

 

HOE WERKT DIONNE

Elke ondernemer is anders. Elke ondernemer zit in een andere fase. Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen belemmerende overtuigingen die vrijheid en succes in de weg zitten.

Daarom lever ik maatwerk en heb ik oog voor jouw proces. Op jouw manier en in jouw tempo bouw jij aan je bedrijf. Ik push je niet maar ik daag je wel uit om stappen te blijven zetten. Pushen roept weerstand op, stagneert en blokkeert en daardoor vertraagt het proces.

Ik beloof je geen quick fix:
Voor mij is betrouwbaarheid en eerlijkheid een belangrijke kernwaarde. Ik ga je dus nooit iets beloven wat ik niet kan waarmaken, zoals: dat je tonnen gaat verdienen en de klanten vanzelf naar je toekomen. Ik ben van de integere marketing met een duidelijke boodschap.

Wat beloof ik je wel:
Dat ik er ben als je mij nodig hebt. Ik mezelf ben waardoor jij ook jezelf kunt zijn. Dat je stappen zet die 100% bij je passen. Dat ik kritisch ben als dat nodig is. Dat ik geen verborgen agenda heb. Dat ik al mijn kennis en mijn persoonlijke ervaringen met je deel. Dat je niet alleen van mij leert maar ook van andere waardevolle experts die begrijpen hoe Multipotentials en Multipassionates het beste functioneren.

Dat je een multipassionate bedrijf neerzet dat volledig past bij wie jij van nature bent! Een bedrijf waarin je niet hoeft te focussen op één ding maar waarin we samen kijken naar hoe je jouw Multi Expertise kunt inzetten.

Anderen over Dionne

De Mix & Match club heeft mij enorm geholpen om in te zien wat mijn rode draad is. Dat heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven en ik ben erachter gekomen dat het niet gek is dat ik meerdere dingen doe maar dat het juist heel normaal is. Dat dát is wie ik ben en waar ik energie van krijg. Dit inzicht is echt een eyeopener geweest waardoor ik nu veel sterker in mijn schoenen sta. Dionne is een heerlijk enthousiast mens die ik iedereen gun om een paar maanden met je mee te reizen op je ondernemersreis. Ze heeft zoveel energie en kennis en denkt graag met je mee. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven en handige tools waar ik nu nog mee werk.

De M&M club is zo’n boost geweest voor mijn zelfvertrouwen dat ik hierna veel meer mijn eigen pad ben gaan volgen en meer schijt heb aan anderen wat die ervan vinden wat ik doe. Ik kijk veel meer naar wat ik wil en waar ik me goed bij voel.

De online masterminds vond ik heel erg fijn in het traject want het geeft je het gevoel dat je niet in je eentje aan het ploeteren bent. Je leert de anderen ook snel goed kennen en hebt veel steun aan elkaar. Je kunt met elkaar meedenken, sparren en de energie met elkaar werkt gewoon heel lekker.

Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. Het is voor mij het zet in de goede richting geweest, het opstapje naar ondernemen en het echt gaan doen. Ik ben uit mijn comfortzone gehaald door Dionne, heb een liefdevolle schop onder mijn kont gekregen en mede daardoor sta ik nu waar ik nu ben. Vol trots ben ik aan het ondernemen, weet ik waar ik voor ga en ben ik het onmogelijke mogelijk aan het maken voor mezelf en anderen. En dát gun ik iedere multipotenial!

Katja Both (www.itsfreshouiside.nl en www.waaromikvanjehou.nl)

 

Dankjewel Dionne voor de geweldige begeleiding elke stap van de weg! Je hebt de naam Thuis bij Dionne perfect gekozen! Want of het nu live of online is, het is altijd een gevoel van thuiskomen, acceptatie en veiligheid bij jou. Hoe gek mijn ideeën soms ook zijn, hoe enorm ik er soms ook aan twijfelde... Je stond altijd klaar om advies te geven of even te sparren. Ik kon al mijn ideeën even op jou loslaten en je zette mijn geest veel verder open dan ik gewoon was. Na elk contact met jou voelde ik me weer geïnspireerd en kon ik er weer volop tegenaan. Dankjewel voor deze begeleiding! Ik heb nog nooit zo het gevoel gehad op de goeie weg te zijn als nu.
Kelly de Neve

 

In deze training heb ik geleerd hoe ik structuur kan geven aan al mijn ideeën. De training heeft me meer inzicht gegeven in mezelf, in mijn ondernemerschap én hoe ik dat duidelijk kan neerzetten in de markt! De manier waarop Dionne de begeleiding aanbiedt was voor mij precies goed, uitermate deskundig advies, niet dwingend maar ondersteunend. Precies wat ik nodig had! Bedankt Dionne. Ik hoop nog eens bij je THUIS te mogen komen. (Luister de spontaan opgenomen video hier.)
Martine Jacobse

 

Delen is het eerste waar ik aan denk bij Dionne. Ze deelt niet alleen rijkelijk al haar kennis, aandacht, ideeën, tijd, betrokkenheid, successen en blunders, maar ze deelt ook de inspirerende specialisten in haar netwerk. Ze is vrijgevig en geeft je veel vertrouwen in jezelf en je eigen zoektocht naar jouw ideale vorm van ondernemen. Ze gelooft in je en ziet overal mogelijkheden. Het was een waar genot om met haar te mogen samenwerken en ik wens iedereen een Dionne toe!
Anne ter Berg (www.bergopcoaching.nl)

Ik was al heel lang opzoek naar een coach een mentor want alles alleen doen was killing. Maar zoals jij is er niemand die mijn veelzijdigheid als kracht ziet in plaats van zwakte. En... daar was jij met al je enthousiasme, kennis, liefde en een boel energie die prachtig is. Ik voelde me veilig, geliefd en erkend.
De live dagen zijn onbetaalbaar voor me gebleken. De lach, de traan, de herkenning, de erkenning, de liefde en warmte van de groep. Het mogen genieten ondanks het innerlijke harde werken. De workshops waren verrassend en hebben inzichten gegeven. Alles met vitamine L.

Isméne Elbers (www.ismene.biz www.dekunstencultuurcoach.nl)

 

Diverse uitspraken van deelnemers:

 • Ik houd van je energie en je duidingskracht, je nuchterheid en je lef om gewoon te zeggen wat je denkt.
 • Ze weet je direct te voelen en hoe ze je kan aanpakken. Ze neemt de tijd voor je en ziet je vorderingen. Het is duidelijk dat ze weet waarover ze het heeft!
 • Dionne is heel enthousiast en spoort je aan om verder te denken en geeft veel bruikbare tips en is ook heel pro-actief in het meedenken.
 • Heerlijk mens, gastvrij, betrokken, persoonlijk, eerlijk, veel know how.
 • Ze nam me mee op reis in mezelf.
 • Het hele traject heeft me heel wat geleerd. Niet alleen over het hebben van mijn praktijk of hoe ik ‘zaken doe’ maar ook op persoonlijk vlak.

Ook al wist ik dat ik een generalist ben, ik had er nooit echt vrede mee. Ik heb een brede opleiding gedaan, genoeg hobbies om de vrijetijd mee te vullen en altijd nieuwe ideeën, maar toch dacht ik dat ik me moest specialiseren en focussen op 1 ding. Tot ik het bericht op Social Media van Multidonnas tegenkwam, dacht ik dat de verveling die een aantal weken na de start van een nieuw project kwam, bij het leven hoorde en iets was waar ik gewoon mee moest 'dealen'. Ik zat vast en kwam moeilijk in beweging, want ik wist niet wat ik moest doen om mijn ideeën ruimte te geven, ik had geen kapstok om al mijn projecten aan te hangen en geen idee waarom ik ondernemer wilde worden. De Mix & Match club heeft me geholpen om alles op een rijtje te krijgen en de eerste stappen te zetten naar een multipotential bedrijf. Het heeft me geholpen met het vinden van mijn kernwaarden, mijn why, de kapstok van mijn bedrijf, mijn ideale klant en het veranderen van mijn mindset op het gebied van ondernemen en geld verdienen. Dit geeft me meer zelfvertrouwen en focus voor het opzetten van een bedrijf. Het lukt me nu om meer bij mezelf te blijven en dat is heel waardevol. Zonder de M&M club was me dat niet gelukt, dus ben heel blij dat ik na de eerste webinar heb besloten om mee te doen. De video's van Dionne zijn fijn om te bekijken, de visualsaties rustgevend om naar te luisteren en inspiratie op te doen. Dionne geeft een heldere uitleg en het bijgesloten werkboek is erg prettig om de opdrachten in te maken. De M&M club is een fijne groep mensen die elkaar ondersteunt en aanmoedigt. Het is ontzettend fijn om te merken dat ik niet de enige ben die met meerdere talenten en passies struggled om een bedrijf op te zetten. Ik kan iedereen, die zich nu op het werk aan het vervelen is en droomt van een eigen bedrijf, aanraden om mee te doen.
Guusje Smit