De kapstok training is terug

DE KAPSTOK TRAINING IS TERUG!

Deze training is voor MultiDonnas die niet vol voor 1 ding willen gaan maar juist een bedrijf willen creëren waarin hun veelzijdige persoonlijkheid de ruimte krijgt.

En dat is soms een flinke uitdaging als je zoveel leuk vindt, zoveel kunt en 1001 ideeën hebt. Maar ook een grote behoefte hebt aan afwisseling.

 

Want hoe kunnen anderen je blijven volgen als je steeds iets nieuws begint? Hoe zorg je dat je je geloofwaardigheid behoudt?

 

DE KAPSTOK
Daarom is het belangrijk om te werken vanuit een overkoepeld thema, een rode draad. Ik zie het als een kapstok waar je jouw verschillende producten en diensten aan kunt hangen. Waar je zo nu en dan weer eens iets anders aan hangt, eraf haalt en misschien wel weer terug hangt.

Je aanbod kan wisselen maar de kapstok is de stabiele factor in je bedrijf. Deze kapstok zorgt voor een eenduidige communicatie naar buiten waardoor het duidelijk is waar je voor staat en waar je in gelooft. Ondanks dat je meerdere producten en diensten aanbiedt.

 

WAAROM EEN KAPSTOK?
– Het geeft rust, overzicht en focus
– Keuzes maken wordt gemakkelijker
– Je communicatie naar buiten is helder
– Je veelzijdige persoonlijkheid krijgt de ruimte
– Je kunt wisselen in je aanbod
– De teksten op je website worden beter (‘Over mij’ pagina)
– Je weet meteen het antwoord op de vraag: ‘Wat doe jij precies?’

 

WANNEER IS DE ONLINE TRAINING?
Deze kapstok training start 25 november en geef ik maar 1 x per jaar omdat het een vast onderdeel is van mijn business coach traject. Wil jij in 2020 een goede start maken met meer helderheid, focus en richting in je bedrijf? Niet langer met je mond vol tanden staan als iemand je vraagt wat je precies doet omdat het eigenlijk teveel is om op te noemen?
Verlang je zelf ook naar minder chaos en meer rust in je hoofd?

 

Start dan de 25e met een leuke groep gelijkgestemde vrouwen die allemaal een bedrijf willen bouwen passend bij hun veelzijdige persoonlijkheid.

 

HOE AANMELDEN?
Via deze link kun je je aanmelden:
Kapstok training