Zoek jij een buddy ondernemer?

Voel jij je ook wel eens eenzaam als ondernemer?
Je bent niet de enige…
Heel veel multipotential ondernemers voelen zich regelmatig alleen staan in het ondernemerschap.
Ze voelen zich alleen omdat ze niet zo goed in het hokje van 1 passie per persoon passen.
Ze hebben behoefte aan één of meer buddy’s waar ze hun ervaringen mee kunnen delen en aan wie ze hun vragen kunnen stellen. Zodat ze weer snel in een positieve energie kunnen stappen van waaruit het creëren veel meer vanuit flow en plezier gaat.

Maar waar vind je zulke buddy’s?
In de MultiDonna Tribe natuurlijk!

De MultiDonnas Tribe is DE plek waar je gelijkgestemde ondernemers ontmoet.
Dé plek waar je al jouw overwegingen en onzekerheden kunt delen.
Dé plek waar jij aanmoedigt en aangemoedigd wordt.
Dé plek waar je van elkaar leert.
Dé plek waar je samen groeit.
De MultiDonnas Tribe is als een grote (warme) zwemvijver, vol met buddy’s die begrijpen hoe jij als MultiDonna in elkaar zit. Waar allemaal leuke collega-ondernemers zitten die ook een Multipotential business hebben of willen opbouwen.

Waarom is zo’n Tribe zo belangrijk voor vrouwelijke ondernemers?
Al van oudsher zijn we als vrouwen aan het verbinden en samenwerken, puur om te overleven. Zonder groep was je in de oudheid niet zeker van je bestaan. Je leerde van elkaar, je steunde elkaar, moedigde aan en je dacht met elkaar mee. Je was nooit alleen.

Nu zitten veel ondernemers alleen achter hun pc te werken, zonder steun en support. En ergens voelt dat soms heel eenzaam, vind je niet?

Jij hebt vast ook wel gemerkt dat niet iedereen om je heen je begrijpt en ondersteunt. Zeker als je groot gaat dromen. Dat komt omdat veel niet-ondernemers hebben geleerd dat veiligheid belangrijker is dan dromen verwezenlijken. Zij zullen hun (onbewuste) angsten en zorgen op jou projecteren.

Heb je teveel van deze mensen in je omgeving, dan staat dat de groei van je bedrijf in de weg. Of, erger nog, je gaat hun angsten overnemen!

En dat is wat je nou juist niet wilt als ondernemer. Je wil een omgeving die groot denkt, die ook gelooft dat alles mogelijk is, die je support en je ideeën toejuicht. Een veilige, warme, positieve omgeving. Omring je met mensen die je begrijpen en niet raar opkijken als je ergens mee wil stoppen omdat je je enthousiasme verliest of wanneer je 1001 nieuwe ideeën hebt.

Hoe fijn is het dan dat zo’n omgeving er is, waar niet wordt geoordeeld en waar je helemaal wordt begrepen? Join the MultiDonna Tribe! Al voor 20 euro per maand ex BTW doe je mee.

Als MultiDonna Tribe Member heb jij exclusief toegang tot alle waardevolle Masterclasses die jou als MultiDonna doen groeien, die je helpen om je beter te focussen en je productiviteit verhogen. Waarin je leert om gemakkelijker keuzes te maken en waarin jij jezelf als MultiDonna door en door gaat leren kennen, weet wat je behoeften zijn zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden.

Op 28 januari start de MultiDonnas Tribe met de eerste masterclass. Ik deel hier mijn nieuwe methode van plannen waar ik super enthousiast over ben. Deze planmethode sluit heel mooi aan bij MultiDonnas die aan de ene kant verlangen naar meer focus en het daadwerkelijk in de wereld zetten van ideeën, en aan de andere kant ook de behoefte hebben aan flexibiliteit en vrijheid.

Jij kunt er bij zijn, als je je aanmeldt vóór 26 januari bij de Tribe. Daarna sluiten de deuren.

Lieve multigroet,
Dionne