Er is een Donna geboren op aard

De kerstdagen zijn voorbij en voor mij komt er nu pas wat ruimte om terug te blikken op het afgelopen jaar, het geboortejaar van ‘MultiDonna’. Het jaar waarin ik mezelf beter heb leren kennen en begrijpen dan ooit tevoren. Het jaar waarin ik ben opgestaan om al die MultiDonnas die wat verloren rondliepen, te laten zien dat ze niet raar zijn maar juist fantastische kwaliteiten hebben waar ze trots op mogen zijn. Eerst heel voorzichtig, want OMG wat vond ik het spannend om tegen de gevestigde orde in te gaan, die alleen maar kan denken aan specialiseren. Meer en meer liet ik mijn stem horen. Maar in 2019…. Watch me!

Mooie ontmoetingen
Ik heb het afgelopen jaar niet alleen mezelf beter leren kennen maar ook ontzettend veel andere leuke MultiDonnas. Het waren stuk voor stuk fantastische ontmoetingen. Of het nou online was, in de MultiDonnas Facebook Community, tijdens mijn Business Coach Traject ‘De Mix & Match Club’, tijdens het Internationale MultiPassionate event, tijdens een training over Multipotentials of rondom het kampvuur Thuis bij Dionne. Elke ontmoeting was een feest van herkenning.  Veel van deze ondernemende MultiDonnas gaven me een kijkje in hun leven met alle uitdagingen die erbij horen. Mijn hart gloeit als ik terugdenk aan al deze toffe vrouwen van wie ik veel heb mogen leren maar die ik ook veel heb kunnen leren over hoe ze in elkaar zitten én hoe ze kunnen ondernemen op een manier die past bij hun veelzijdige persoonlijkheid. 2018 wat was je een fantastisch jaar.

Bye bye OF-OF
Te lang heb ik me laten beperken en laten leven door ‘hoe het hoort’ en heb ik gekozen voor OF-OF. Ik word gek als ik te lang met één ding aan de gang ben. Ik pas niet in één hokje. Ik weet hoe verstikkend het voelt om daarin te zitten. Alsof ik een jas aan heb die veel te klein is geworden en ik me nauwelijks nog kan bewegen. Ik was begonnen met ondernemen omdat ik verlangde naar meer vrijheid……. Nou, die vrijheid was ver te zoeken. Dus bye bye 2018 OF-OF en welkom 2019 EN-EN.

Hoe was jouw 2018?
Wat was jouw ultieme MultiDonna moment in 2018, het moment waarop je voelde, oh yes, ik ben een MultiDonna en ik ga het omarmen? Leuk als je het met me deelt.

Multigroetjes,

Dionne