Het kaartenhuis stort in

Hoe stevig is jouw basis?

Een stevige basis vormt het fundament van je bedrijf.
En dat fundament ben jij!
Maar stel je voor dat het fundament wiebelt…

Je kunt dan wel gaan bouwen op het fundament maar de kans is groot dat het bouwwerk als een kaartenhuis in elkaar stort. Hoe frustrerend is dat?

 

Zorg dat jij stevig staat zodat het fundament solide is.
Dat is voor alle ondernemers belangrijk, maar in het bijzonder voor Multipotentials of Multipassionates die een enorme behoefte hebben aan afwisseling én nieuwe dingen leren en ontdekken.

 

Hoe zorg je voor een stevig fundament?
Leer jezelf door en door kennen, begrijpen, accepteren en neem je behoeften en verlangens serieus. Om je hierbij te helpen heb ik 5 masterclasses voor je opgenomen over typische MultiDonna topics. En deze waardevolle masterclasses kun jij jezelf nu cadeau doen als Kerstpakket. Concessies doen aan wie je bent zorgt voor een wiebelig fundament en dat wil je natuurlijk graag voorkomen. Waarschijnlijk heb je jezelf al vaak genoeg tekort gedaan in het verleden. Ik doe in ieder geval geen concessies meer, want als ik dat wel doe, ben ik niet volledig mezelf in mijn bedrijf terwijl dat juist zo belangrijk is.

 

Daar ging ik met mijn lijstje.
Vorige week ging ik zelf met een lange lijst aan punten die voor mij mega belangrijk zijn naar een business coach. In de lijst zaten mijn niet-onderhandelbare voorwaarden, voor mij een must om alles uit mezelf te halen en een bedrijf te creëren dat past bij mijn veelzijdige persoonlijkheid. ‘Het gebeurt niet vaak’, vertelde ze, ‘dat iemand zich zo goed voorberei’d. Maar ik wil heel zeker weten dat mijn niet-onderhandelbare voorwaarden daadwerkelijk overeind blijven. Omdat ik mijn behoeften en verlangens super serieus neem, heb ik een stevig fundament gebouwd en ben ik nog dagelijks bezig dat verder te verstevigen.

 

Ook jij.
Iedere Multipotential en Multipassionate ondernemer, en jij hoort daar ook bij, zou dit kerstpakket moeten aanschaffen. En niet voor mij, maar voor jezelf. Al is het alleen maar om ook je lijstje met niet-onderhandelbare voorwaarden mee te nemen in de stappen die je zet in je bedrijf. En geen concessies meer te doen aan wie je bent en hoe je wil werken. Alleen dan kun je een bedrijf creëren dat naadloos aansluit bij jouw veelzijdige persoonlijkheid.

 

Merk je dat jouw fundament aan het verzakken is?
Kijk dan eens bij Het MultiDonnas kerstpakket.
Wie weet ligt dit waardevolle cadeau dit jaar onder jouw kerstboom en kun je in 2020 bouwen op een stevig fundament.

Dionne

 

P.S. Van chaos naar helderheid.

In januari 2020 heb ik plek voor drie gratis online groeisessies ‘Van chaos naar helderheid’.
Heb je behoefte aan meer overzicht, helderheid en focus in je bedrijf?
Wat ik overigens heel goed begrijp want het ondernemen als Multipassionate en Multipotential is niet een rechte weg van A naar B.

Hoe fijn zou het voor je zijn als je daar zo nu en dan wel wat hulp bij krijgt?
Dus wil je in 2020 een goede start maken? Boek dan een gratis 30 minuten groeisessie en pak die kans. Wil je dat één van deze drie groeisessies voor jou is? Stuur me dan een mail: dionne@dionnehendriks.nl