Het regent cadeautjes?

CADEAUTJES

Soms komen er mensen op je pad waarvan je weet dat je ze daar eeuwig dankbaar voor bent. Zo iemand is Grietje voeten, holistisch coach en bewustzijnstrainer.

Grietje is mijn coach die op een hele down to earth wijze (dat vind ik belangrijk in energiewerk) mij waanzinnig geholpen heeft om oude blokkades op te heffen. Blokkades die me in de weg zaten om te kunnen groeien met mijn bedrijf.


Ze heeft me laten zien dat:

– oude blokkades ook snél losgelaten kunnen worden. Je hoeft daar geen jaren over te doen.

– je belemmerende overtuigingen niet helemaal hoeft uit te diepen voordat ze losgelaten kunnen worden.

– wat er onder het topje van de ijsberg ligt, mijn ontwikkeling en groei in de weg zit als ondernemer en dus ook de groei van mijn bedrijf.

– het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn om overvloed te ervaren in je leven. Overvloed op alle vlakken.
– ondernemen ook moeiteloos kan.

– kiezen voor jezelf belangrijk is om je droomleven te creëren. Je droombedrijf te kunnen bouwen.

En zo kan ik nog wel een pagina vol schrijven met wat ik van haar heb geleerd!

 

Het waren allemaal cadeautjes!
Als ik een sessie met haar heb gehad, dan voel ik me 10 kilo lichter en is er veel meer flow.
Ik krijg meer klanten voor mijn programma’s dan ik ooit heb gehad en op mijn bankrekening zie ik terug dat ik ook meer financiele overvloed mag ervaren. Het stroomt! Wat ze tegen me zegt is keer op keer ‘spot on’.

 

Persoonlijke vrijheid en zakelijk succes
Ik heb er altijd in geloofd dat persoonlijke vrijheid en zakelijk succes hand in hand gaan.
Daarom heb ik Grietje gevraagd of ze samen met mij een training wil geven speciaal voor ondernemers. Ik weet namelijk dat als wij onze krachten bundelen, er ongelooflijk veel in korte tijd gecreëerd kan worden en ook nog eens moeiteloos. Er is niets dat je meer tegenhoudt. Je kunt voluit gaan en in je grootsheid stappen.


Grietje
draagt bij aan jouw persoonlijke vrijheid: ENERGY
Dionne draagt bij aan jouw zakelijk succes: BUSINESS

 

BUSINESS & ENERGY
De gouden combi!

 

Deze korte maar intensieve training is voor ondernemers die willen vliegen met hun bedrijf, die vanuit lichtheid en moeiteloosheid willen ondernemen. Die overvloed willen ervaren op alle vlakken in hun leven en dat terug willen zien in de groei van hun bedrijf, het aantal klanten en eerlijk is eerlijk, ook hun bankrekening.

 

Ben jij klaar voor de start van iets nieuws?
Wil jij een van je briljante ideeën in de wereld zetten?
Wil jij je bedrijf een boost geven?
Wil jij een dosis zelfvertrouwen ontvangen?

 

Schrijf je dan nu in voor de training: ‘In 5 weken van idee naar snelle lancering, special edition’.
Maak gebruik van de early bird aanbieding!

Dionne