Ik ben uit mijn jasje gegroeid

Mijn huidige jas voelt te krap.

 

Ik heb zo ontzettend veel ideeën die ik niet tot uitvoer breng omdat ik denk dat niemand mij dan meer kan volgen. Dus zet ik er zelf wéér de rem op, terwijl dat het laatste is wat ik wil.

 

Ik heb juist behoefte aan het tegenover gestelde: voluit kunnen gaan!

 

Samen met mijn business coach heb ik de afgelopen weken gekeken naar hoe ik verder kan groeien met mijn bedrijf waarbij er ruimte is om nog meer toffe ideeën uit te werken en in de wereld te zetten. Samen met mijn energetisch coach heb ik gewerkt aan het loslaten van oude overtuigingen die mijn groei in de weg zitten. Alle remmen los …. zo dat geeft ruimte!

 

Ik heb nu ontzettend veel zin in 2020 en voel de energie bruisen.

 

Welke jas ga jij dit jaar nog uittrekken?
Of blijf je in 2020 rond hobbelen met dezelfde te krappe jas?
Of trek je een nieuwe jas aan om in 2020 een vliegende start te kunnen maken waarin je vrijheid, creativiteit en ruimte ervaart?

 

Liefs
Dionne

 

P.S.
Mixen en Matchen
In 2020 start ik weer met een nieuwe ronde van de Mix & Match club, hét vier maanden business coach traject speciaal voor Multipotentials en Multipassionates. Zodat je een concept kunt creëren dat naadloos aansluit bij jouw veelzijdige persoonlijkheid. Dit traject start op 24 februari. Binnenkort kun je er meer over lezen en aanmelden.