Ik vervang geen remschijven meer

Waarom ik geen remschijven meer vervang…

 

Zal ik er wel of zal ik er niet over schrijven?
Nee, toch maar niet.
Misschien zit niemand erop te wachten.
En ik trap weer op de rem.

 

Al jaren trap ik behoorlijk vaak op de rem terwijl er eigenlijk iets uit wil, iets gedeeld moet worden. Mijn remschijven zijn inmiddels dan ook behoorlijk versleten. En weet je wat? Ik ga ze niet vervangen. Ik ben klaar met remmen.

Het is tijd om veel meer uit te gaan spreken en te delen over mijn eigen ontwikkeling. Want ik krijg zoveel waardevolle levenslessen op mijn pad die jou ook kunnen helpen bij je groei. Want persoonlijke vrijheid en zakelijk succes gaan hand in hand.

 

Wil jij groeien met je bedrijf dan is er werk aan de winkel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Want zeg eens eerlijk: in hoeverre zit jij jezelf in de weg in je bedrijf? Maak jij jezelf niet kleiner dan nodig is? Niemand zit dat succesvolle bedrijf waar je zo naar verlangt in de weg, behalve jijzelf.

Regelmatig hoor ik: ‘Ik doe alles volgens de boekjes, hele funnelsystemen heb ik uitgewerkt en toch krijg ik geen klanten’.

 

Daar gaat het niet om lieve MultiDonna, het gaat om jou.
Daarom ligt de focus in veel van mijn trajecten niet alleen op hoe je een succesvol bedrijf bouwt, maar ook op hoe jij je persoonlijk kunt ontwikkelen.

Neem nou de Mix & Match Club, een compleet business coach traject van vier maanden waarin je ook echt met jezelf aan de slag gaat. Zeker de live dagen en de masterminds zijn hierin heel waardevol. En natuurlijk gaat mijn eigen energetisch coach zorgen dat jij je energiefrequentie verhoogt zodat je minder gaat ploeteren en meer vanuit flow en moeiteloosheid onderneemt.

 

Op 2 maart start er weer een nieuwe ronde van de Mix & Match Club.
Wil je business en persoonlijke ontwikkeling met elkaar combineren?
Kijk dan op Mix&Match.

 

Dionne

 

P.S. Vandaag is ze genomineerd voor de Top Trouwbedrijven Awards.

Katja Both (van It’s fresh outside én Waarom ik van je hou) deed mee aan de Mix & Match Club:

De Mix & Match club heeft mij enorm geholpen om in te zien wat mijn rode draad is. Dat heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven en ik ben erachter gekomen dat het niet gek is dat ik meerdere dingen doe maar dat het juist heel normaal is. Dat dát is wie ik ben en waar ik energie van krijg. Dit inzicht is echt een eyeopener geweest waardoor ik nu veel sterker in mijn schoenen sta. Dionne is een heerlijk enthousiast mens die ik iedereen gun om een paar maanden met je mee te reizen op je ondernemersreis. Ze heeft zoveel energie en kennis en denkt graag met je mee. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven en handige tools waar ik nu nog mee werk.

De M&M club is zo’n boost geweest voor mijn zelfvertrouwen dat ik hierna veel meer mijn eigen pad ben gaan volgen en meer schijt heb aan anderen wat die ervan vinden wat ik doe. Ik kijk veel meer naar wat ik wil en waar ik me goed bij voel.

De online masterminds vond ik heel erg fijn in het traject want het geeft je het gevoel dat je niet in je eentje aan het ploeteren bent. Je leert de anderen ook snel goed kennen en hebt veel steun aan elkaar. Je kunt met elkaar meedenken, sparren en de energie met elkaar werkt gewoon heel lekker.

Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. Het is voor mij een zet in de goede richting geweest, het opstapje naar ondernemen en het echt gaan doen. Ik ben uit mijn comfortzone gehaald door Dionne, heb een liefdevolle schop onder mijn kont gekregen en mede daardoor sta ik nu waar ik nu ben. Vol trots ben ik aan het ondernemen, weet ik waar ik voor ga en ben ik het onmogelijke mogelijk aan het maken voor mezelf en anderen. En dát gun ik iedere multipotenial!