Business Coaching VOOR MULTIDONNAS:
Vrouwelijke Multipotentials en MULTIPASSIONATES

EÉN PASSIE PER PERSOON, IK GELOOF ER NIET IN!

Je bent een echte MultiDonna en je hebt verschillende passies, interesses, kwaliteiten, potentieel en 1001 ideeën. Het liefst wil je deze allemaal inzetten en daarmee een winstgevend bedrijf opbouwen. En dat is een behoorlijke uitdaging als je voortdurend om je heen hoort dat je je als ondernemer moet specialiseren en focussen op één ding of kiezen voor een niche, terwijl dit totaal niet bij je past.

Ik vertel je graag hoe jij een bloeiend bedrijf bouwt dat aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid.

 

 

 

Je hoeft niet te kiezen.
Het kan echt anders.
Op een manier die
bij jou past!

 

 

 

 

 

Waar sta je nu?

 • Je staat op het punt om je eigen bedrijf te starten maar weet niet waar je moet beginnen en hoe je het moet aanpakken. Je kunt zoveel en vindt ook zoveel leuk.

 • Of je hebt al een bedrijf maar een te breed aanbod van verschillende producten en diensten en je klant ziet door de bomen het bos niet meer. En jijzelf misschien ook niet meer.

 • Of je bent het plezier in het ondernemen verloren en je bedrijf voelt verstikkend omdat je voor een te nauwe niche hebt gekozen in het verleden.

 • Je vergelijkt jezelf met een specialist en twijfelt aan je eigen kwaliteiten omdat je zoveel verschillende opleidingen en cursussen hebt gedaan en niet alles hebt afgemaakt.

 • Je weet niet goed hoe je zichtbaar moet worden met alles wat je aanbiedt. Als iemand je vraagt: 'Wat doe je precies?', ben je vaag in je antwoord.

 • Je hebt onvoldoende klanten en kunt financieel nog niet rondkomen met wat je verdient in je bedrijf. Je wordt er onzeker van en vraagt je af wat je anders kunt doen.

 • Je raakt heel snel uitgekeken op iets en je behoefte aan nieuwe dingen leren, ontdekken en ervaren is groot, waardoor het je niet lukt om iets duurzaams neer te zetten met je bedrijf.

 • Je bent toe aan een nieuwe stap en er helemaal klaar voor om dat bedrijf waar je zo van droomt nu eens eindelijk goed neer te zetten. Tijd voor actie en gaan doen!

Je moet een MultiDonna niet in een hokje stoppen en laten kiezen. Dat gaat tegen haar ware natuur in.

Ze komt pas goed tot haar recht als al haar talenten en kwaliteiten tot uiting kunnen komen.

Mijn missie

Het is mijn missie om jou als Multidonna te helpen een bedrijf te creëren waarin je 100% jezelf kunt zijn. Zonder concessies! Die zijn er in het verleden al vaak genoeg gedaan. Lang genoeg heb je gedacht dat er iets 'mis' met je was omdat je een ander pad loopt dan anderen, omdat je andere behoeften hebt dan anderen. Maar die tijd is voorbij, je hoeft je niet langer aan te passen aan verwachtingen van de maatschappij en van je omgeving. Het is tijd om het op jouw manier te gaan doen en de creator te worden van jouw leven.

 Zie jouw veelzijdigheid niet langer als een beperking maar als iets waardevols en krachtigs waarmee jij je juist onderscheidt van anderen.

Ik help je met het opzetten van een bedrijf passend bij wie jij van nature bent. Wat is je WHY en wat is de rode draad die jouw passies, interesses en vaardigheden met elkaar verbindt? Om van daaruit een glashelder aanbod te creëren voor je ideale klant.

IK HEB EEN BUSINESS COACH PROGRAMMA ONTWIKKELD SPECIAAL VOOR MULTIDONNAS.

 

 

 

 

 

"There is still time to change the road you are on"

Business coach traject:
MIX & MATCH CLUB

12 modules

 1. VOORAF
Hoe haal je het meeste uit het traject? Door een goede voorbereiding.

 2. DE MULTIPOTENTIALITE
Wat voor een multipotentialite ben jij en wat zijn jouw behoeften?

3. JOUW DRIJFVEREN
Ontdek je why, de basis van een authentiek bedrijf.

4. JE LEUKSTE KLANT
Van welke klanten krijg jij het meeste energie en wie kun jij het beste helpen.

5. DE REM ERAF
Welke overtuigingen en saboteurs zorgen ervoor dat je niet vol gas geeft?

6. DE KAPSTOK
Met een sterk overkoepelend thema kun je je aanbod verbreden.

7. EEN AANTREKKELIJK AANBOD
Ontdek je kapstok + creëer een super aantrekkelijk aanbod voor je ideale klant

8. PRIJZEN EN VERDIENMODELLEN
Welk verdienmodel past? Prijzen bepalen voor je producten en diensten.

9. MARKETING DIE BIJ JE PAST
Ontdek welke manier van marketing bij je past. Overschreeuwen is niet nodig.

10. JOUW RELATIE MET GELD
Verander je relatie met geld en ervaar overvloed in je leven.

11. EEN 100% JIJ WEBSITE
Hoe maak je goede en onderscheidende content voor op je website?

12. LAST BUT NOT LEAST
Diverse thema's om je verder op weg te helpen met je bedrijf, ook na het traject.

 inhoud Business coach traject
Mix & Match Club (start 21 januari)

MIX & MATCH CLUB

 • Twaalf online lessen met uitleg video's.
 • 100% online en te volgen van uit huis of tijdens een vakantie.
 • Inclusief meditaties, visualisatie en een werkboek om je opdrachten in uit te werken.
 • Deelname aan de besloten Facebookgroep met gelijkgestemde, veelzijdige ondernemers.
 • Zes online Vraag & Antwoord sessies.

INVESTERING M&M Club

€ 1579,- ex BTW
Webinar prijs:

€ 1182,- ex BTW

In drie termijnen betalen mogelijk:

Klik dan hier

MIX & MATCH CLUB MORE

 • Alles wat je ook bij de Mix & Match club ontvangt.
 • Extra: Drie live dagen met verdiepende opdrachten.
 • Lessen van andere ondernemers die hun expertise met je delen.

 

 

 

INVESTERING M&M Club MORE

€ 1979,- ex BTW
Webinar prijs:

€ 1542,- ex BTW

In drie termijnen betalen mogelijk:

Klik dan hier.

BONUSSEN

BONUS 1 
Online Mastermind

Ter waarde van € 250,-

Geldig t0t 18 januari 2019

BONUS 2
Bewaak je grenzen coaching

Ter waarde van € 259,-

Geldig tot 18 januari 2019

BONUS 3
Een next step reading

Ter waarde van € 97,-

Geldig tot 15 januari 2019

Aan het einde van het traject weet je:

 • Hoe je onderneemt op jouw voorwaarden.
  Ik heb mezelf lang niet begrepen. Ik voelde dat ik anders was dan anderen, maar ik kon mijn vinger er niet opleggen wat het dan precies was. Sinds ik weet dat ik een Multipotential ben, mijn behoeften goed heb onderzocht en serieus neem, kan ik ondernemen op mijn voorwaarden. Ik zie mijn veelzijdigheid niet langer als een beperking maar als een kracht die ik heel bewust mag inzetten. Hierdoor kan ik 100% mezelf zijn en hoef ik geen concessies meer te doen. Daardoor heb ik veel meer plezier in het ondernemerschap. Aan het einde van het traject ken ook jij jezelf door en door en heb je een bedrijf dat volledig past bij jouw veelzijdige persoonlijkheid.

 • Wat het overkoepelend thema (de kapstok) is in je bedrijf.
  Zo vaak krijg ik de vraag: 'Dionne, hoe moet ik dat nou doen als ik meerdere producten en diensten wil aanbieden?'. Een overkoepelend thema is de stabiele factor in je bedrijf en zorgt voor herkenbaarheid. Maar het maakt ook duidelijk waarvoor potentiële klanten bij je terecht kunnen. Je aanbod is glashelder, ook als je meerdere producten en diensten aanbiedt én de behoefte hebt om ook zo nu en dan hierin te wisselen..

 • Wat je why is.
  Als je moeite hebt met verkopen is het super waardevol om je Why goed in beeld te hebben. 'People don't buy what you do but why you do it'. Je why is je drijfveer, geeft je focus, richting, zorgt dat je dicht bij jezelf blijft als ondernemer. Je wordt een inspirator in plaats van een verkoper. In dit traject ga je de enorme power hiervan ontdekken.

 • Welke vorm van marketing bij jou past.
  Hoe vaak ik al heb gehoord: 'Marketing is niks voor mij'. Misschien heb jij ook het gevoel dat je jezelf moet overschreeuwen of dat je gouden bergen moet beloven, terwijl je daar heel ongemakkelijk van wordt. Dat is helemaal niet nodig, want je kunt ook op een integere manier verkopen. Aan het einde van het traject weet je welke vorm van marketing bij je past zodat je gewoon jezelf kunt zijn en vol vertrouwen kunt vertellen wat je te bieden hebt.

 • Wat de juiste mindset is.
  Te vaak zie ik dat ondernemers zich klein houden, twijfelen en uitstelgedrag vertonen. Dat heeft vaak te maken saboteurs en belemmerende overtuigingen. Aan het eind van traject weet je wat je kunt doen om deze niet bepalend te laten zijn voor de keuzes die je maakt en de acties die je neemt. Jij bent de kapitein op jouw schip en jij hebt de regie over jouw leven. Persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes gaan hand in hand. Je weet hoe je om kunt gaan met de beren die op je weg komen en die jouw groei als ondernemer in de weg staan.

 • Hoe je steeds weer terug kunt naar ondernemen vanuit the light way.
  Het ondernemerschap is geen rechte lijn van A naar B. Je komt obstakels tegen die je te overwinnen hebt en die je tot stilstand kunnen brengen. Het is gemakkelijk om in het ploeteren terecht te komen, terwijl het ook volgens the light way kan.

Je ervaart de vrijheid waar je als MultiDonna zo'n behoefte aan hebt.
Je bouwt aan een mooie toekomst!

I DO IT MY WAY, THE MULTIWAY

HOE WERKT DIONNE

Elke ondernemer is anders. Elke ondernemer zit in een andere fase. Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen belemmerende overtuigingen die vrijheid en succes in de weg zitten.

Daarom lever ik maatwerk en heb ik oog voor jouw proces. Op jouw manier en in jouw tempo bouw jij aan je bedrijf. Ik push je niet maar ik nodig je uit om stappen te blijven zetten. Pushen roept weerstand op, stagneert en blokkeert en daardoor vertraagt het proces.

Ik beloof je geen quick fix:
Voor mij is betrouwbaarheid en eerlijkheid een belangrijke kernwaarde. Ik ga je dus nooit iets beloven wat ik niet kan waarmaken, zoals: dat je tonnen gaat verdienen en de klanten vanzelf naar je toekomen. Ik ben van de integere marketing met een duidelijke boodschap.

Wat beloof ik je wel:
Dat ik er ben als je mij nodig hebt. Ik mezelf ben waardoor jij ook jezelf kunt zijn. Dat je stappen zet die 100% bij je passen. Dat ik kritisch ben als dat nodig is. Dat ik geen verborgen agenda heb. Dat ik al mijn kennis en mijn persoonlijke ervaringen met je deel. Dat je niet alleen van mij leert maar ook van andere waardevolle experts die begrijpen hoe Multipotentials functioneren.

Dat je een multipotential proof bedrijf neerzet dat volledig past bij wie jij van nature bent! Een bedrijf waarin je niet hoeft te focussen op één ding maar waarin we samen kijken naar hoe je jouw Multi Expertise kunt inzetten.

Anderen over Dionne

Dankjewel Dionne voor de geweldige begeleiding elke stap van de weg! Je hebt de naam Thuis bij Dionne perfect gekozen! Want of het nu live of online is, het is altijd een gevoel van thuiskomen, acceptatie en veiligheid bij jou. Na elk contact met jou voelde ik me weer geïnspireerd en kon ik er weer volop tegenaan. Ik heb nog nooit zo het gevoel gehad op de goeie weg te zijn als nu.
Kelly de Neve

In deze training heb ik geleerd hoe ik structuur kan geven aan al mijn ideeën. De training heeft me meer inzicht gegeven in mezelf, in mijn ondernemerschap én hoe ik dat duidelijk kan neerzetten in de markt! De manier waarop Dionne de begeleiding aanbiedt was uitermate deskundig, niet dwingend maar ondersteunend. Precies wat ik nodig had! Ik hoop nog eens bij je THUIS te mogen komen. (Luister de spontaan opgenomen video van Martine hier.)
Martine Jacobse (www.4flo.nl)

Ik ben het traject ingestapt op het moment dat ik wist dat ik voor mezelf wilde beginnen maar zoveel ideeën had dat ik geen idee meer had waar te beginnen. Het traject van Dionne sprak mij enorm aan en ik heb er geen moment spijt van gehad. Dionne is heel betrokken en doet zelf ook heel actief mee in het hele traject. De modules zijn goed en duidelijk uitgewerkt met heel praktische opdrachten. Ik heb in dit traject veel over mezelf geleerd en hoe ik mijn bedrijf wil inrichten. Ik heb door dit traject echt een kader weten op te zetten wat ik wil en hoe ik het wil en weet hoe ik nu mijn bedrijf op kan zetten waarbij ik de mogelijkheid heb om in verschillende richtingen uit te breiden als ik dat zou willen.
Guusje Smit

Delen is het eerste waar ik aan denk bij Dionne. Ze deelt niet alleen rijkelijk al haar kennis, aandacht, ideeën, tijd, betrokkenheid, successen en blunders, maar ze deelt ook de inspirerende specialisten in haar netwerk. Het was een waar genot om met haar te mogen samenwerken en ik wens iedereen een Dionne toe!
Anne ter Berg (www.bergopcoaching.nl)

-Dionne is heel enthousiast en spoort je aan om verder te denken en geeft veel bruikbare tips en is ook heel pro-actief in het meedenken. Vooral de spontane berichtjes die ik van haar kreeg waarbij ze aan mij moest denken waren heel fijn. Het geeft echt het gevoel dat ze met je meeleeft en aan je denkt en dat je niet de zoveelste klant (nummertje) bent.

-Heerlijk mens, gastvrij, betrokken, persoonlijk, eerlijk, veel know how.

-Ik vond de begeleiding heel fijn. Ik houd van je energie en je duidingskracht. Je nuchterheid en je lef om gewoon te zeggen wat je denkt

-Ze neemt de tijd voor jou en ziet je vorderingen. Het is duidelijk dat ze weet waarover ze het heeft!

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de training?
De training duurt 15 weken. Elke week ontvang je een nieuwe module zodat niet alles tegelijk op je afkomt maar je stap voor stap kunt werken aan het bouwen van je bedrijf. Je volgt het programma in je eigen tempo. Een jaar lang heb je toegang tot alle modules.

Wanneer start de volgende ronde?
Ik maak geen lange termijn planning en kijk steeds in het moment of ik deze training weer wil geven.

Ik weet nog niet wat ik wil, is deze training dan wel geschikt?
Juist dan is dit traject voor jou. Je gaat ontdekken waar je mee aan de slag wil. Je krijgt tools aangereikt waardoor het maken van keuzes gemakkelijker wordt.

Wat is de investering in tijd van deze training?
Hoeveel tijd je kwijt bent scheelt per module. De ene les ben je misschien een paar uur mee bezig maar er zitten ook lessen bij waar je misschien wel vijf uur mee bezig bent. Gemiddeld kun je uitgaan van zo'n drie uur per week.

Kan ik ook in termijnen betalen?
Je kan in drie termijnen betalen.

Twijfel je of heb je nog vragen?
Stuur me dan een mail

Niets is leuker dan stappen zetten richting je droombedrijf. Een bedrijf dat aansluit bij jouw veelzijdige persoonlijkheid zodat jij 100% jezelf kunt zijn en meer vrijheid ervaart dan ooit.

Mag ik cookies plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring