Je houdt jezelf tegen!

De grootste tegenhouder voor een succesvol bedrijf ben jij zelf!

Jij houdt jezelf klein.
Je laat niet het achterste van je tong zien.
Je geeft de perfectionist de leiding over je leven.
Je bent bang om te falen.
Je bent bang om afgewezen te worden.
Je bent bang voor kritiek uit je omgeving.
Je bent bang om door de mand te vallen.
Met als gevolg dat echte stappen uitblijven…

Ik zie de ene ondernemer na de andere ondernemer voorbij komen. De ene heeft nog meer kwaliteiten dan de andere. Een nog toffer idee.

En het stokt!
De wil is er absoluut en toch….
Worden er allerlei excuses gebruikt om niet voluit te gaan!
Waarom?

Omdat er onder dat topje van de ijsberg nog zoveel ligt waar jij je niet bewust van bent. Waarvan je geen idee hebt hoeveel impact het heeft op jou als ondernemer. Je weet wel, ‘de shit’. Maar ik noem het liever anders. Door het shit te noemen plak je er ook weer een overtuiging op. Het zijn namelijk allemaal inzichten die je verder kunnen helpen in je groei als ondernemer en met je bedrijf.

Je kunt nog zoveel bezig zijn met marketing, strategie, salesfunnels of wat dan ook. Maar als je niets doet met wat onder het topje van de ijsberg ligt…. dan blijf je staan waar je nu staat. Dan blijf je DROMEN over een succesvol bedrijf, en blijven de gedachten aan financiële vrijheid alleen maar gedachten.

Weet je waarom ik dit zo schrijf? Omdat ik hier natuurlijk zelf ook tegenaan ben gelopen. Maar ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten. Ik ben echt keihard aan mezelf gaan werken en heb zeker meer dan 20.000 euro geïnvesteerd in coaching & training.

MAAR!

Het is het allemaal waard geweest!
Ik had nooit kunnen doen wat ik nu doe, zonder aan mezelf te werken. Ik heb vele leermeesters gehad maar degene waar ik de laatste tijd mee werk, is een geschenk uit de hemel. Het tempo waarmee ze mij helpt om alles wat me tegenhoudt, op te ruimen, kan ik met geen pen beschrijven. De ene blokkade na de andere verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Ik besef me dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar als je mij een beetje kent, weet je dat ik geen overdrijver ben. Dat ik dingen niet mooier of groter maak dan ze zijn. Mijn energetisch coach, ik ben haar zo dankbaar.

Na onze laatste sessie zag ik een gouden combi in ons. En ook zij was meteen enthousiast toen ik haar vroeg om samen iets neer te zetten voor ondernemers die klaar zijn met ploeteren en echt willen gaan vliegen. Die vol gas vooruit willen én dichtbij zichzelf willen blijven.

Ik pak het stuk BUSINESS op: Hoe zet je één van je briljante ideeën in de wereld in 5 weken. Jouw (online) workshop, training of cursus met NUL investering, NUL technische kennis en NUL risico.

Grietje Voeten pakt het stuk ENERGY op: ze gaat aan de slag met het doorbreken van blokkades en oude patronen die je tegenhouden in je groei.

Deze training is alleen geschikt voor ondernemers die bereid zijn om er vol voor te gaan, die echt gemotiveerd zijn en door willen pakken. Die van de boemeltrein over willen stappen op de sneltrein. Die geloven dat ENERGY & BUSINESS een gouden combi is. Dat het ene het andere versterkt en je daardoor veel kilometers kunt maken in korte tijd.

Ben je benieuwd naar de gouden combi? Lees dan meer over BUSINESS & ENERGY