Jouw idee in 5 weken online

Start 31 maart 2020

Op korte termijn een online training of cursus lanceren zonder
een dure online academie te bouwen en
technische kennis te hebben.
HET KAN!

images-9

Is het voor jou nu de tijd om te schakelen naar een online product of dienst?
Niet in een slakkengangetje maar in hoog tempo?
Zodat je overal kunt werken waar en wanneer je wilt?

Lees dan vooral verder want deze online training,
die je vanuit huis kunt volgen, start al
op 31 maart.

Van Offline naar online

Ben jij een veelzijdige, vrouwelijke ondernemer en wil je graag één van jouw ideeën uitwerken en aanbieden in de vorm van een online product of dienst?

  • Vind je het heerlijk om ergens in te duiken en er vol voor te gaan?
  • Vind je het fijn om uitgedaagd te worden om stappen te zetten buiten je comfortzone?
  • Wil je jezelf en je bedrijf een boost geven?
  • Ben je klaar om de online wereld te veroveren op een manier die bij jou past?
  • Wil je niet meteen investeren in een dure online academie maar liever eerst kijken of je online product of dienst aanslaat?
  • Wil je locatie onafhankelijk kunnen werken?
  • Vind je het belangrijk om je eigen pad te lopen, los van hoe het ‘hoort’? Omdat jij uniek bent.
  • Heb je behoefte aan een praktische training die je AAN zet waardoor je daadwerkelijk actie gaat nemen?
Multidonnas ondernemers business coach

Begin met de pioniersfase

Vaak zie ik dat bij het online ondernemen een belangrijke fase wordt overgeslagen. Ondernemers investeren veel geld en tijd in het maken van een dure online academie terwijl ze nog geen idee hebben of het echt wel kans van slagen heeft.

Ze zijn vervolgens teleurgesteld in het resultaat en gooien de handdoek in de ring. De investering die ze hebben gedaan, verdienen ze niet terug. Zo zonde en demotiverend.

De pioniersfase wordt vaak overgeslagen. De fase waarin je gaat uittesten en experimenteren zonder te investeren in een kostbare online academie, is ongelooflijk belangrijk. Want juist in deze fase kom je erachter of er voldoende interesse is in je online product of dienst. En als dat zo is kun je vervolgens investeren in het bouwen van een online academie. 

En juist voor ondernemers die graag willen uitproberen of online ondernemen voor ze werkt heb ik deze training ontwikkeld. 

De deelnemers die deze online training in 2019 gevolgd hebben beoordeelden de training met een gemiddeld van 9. Onderaan deze pagina kun je hun ervaringen lezen.

Wil je snel online?

Bij het maken van een online product of dienst komt best wel wat kijken. Je kunt daar een half jaar over doen maar het kan ook in een paar weken. Deze training is dan ook voor ondernemers die vaart willen maken, snel willen leren en snel kunnen schakelen.

Die ervan houden om ergens in te duiken en er vol voor te gaan. Die graag uitgedaagd worden en snel willen groeien.

Deze training is een groeiversneller voor jezelf en voor je bedrijf als je er tenminste klaar voor bent om de online wereld te veroveren op een manier die bij jou past. Geen eenheidsworst maar eigenheid. Dat is waar ik voor sta!

business coach multidonnas

In 5 weken, kan dat echt?

De kracht van deze training zit hem in het hoge tempo. Misschien herken je het wel bij jezelf, dat wanneer de perfectionist het van je overneemt, je gaat uitstellen. Je blijft denken dat het niet goed genoeg is en dat je nog even dit en nog even dat moet doen. Je weet dat het nooit helemaal perfect gaat worden, maar je stopt er wel eindeloos veel tijd in om toch die 100% perfectie te bereiken. Weet je hoeveel tijd je daaraan kwijt bent? Tijd die je veel beter in andere acties kunt stoppen die je daadwerkelijk verder brengen richting je doel.

Ik ga je 5 weken lang uitdagen en uitnodigen om stappen te zetten buiten je comfortzone, want daar ligt je groei als ondernemer. Trek je zevenmijlslaarzen maar aan en je zult zien dat het echt kan.

In een van de vorige trainingen was een deelnemer uit Curacao en die heeft daar in 5 weken een yoga school opgezet. Een andere deelnemer is complimenten trainingen gaan geven in bedrijven. Iemand anders heeft een platform opgezet voor moeders, etc.

WIE IS DIONNE

Ik ben een business coach voor Multipassionates en ik help jou als ondernemende vrouw met meerdere passies, interesses en 1001 ideeën, een bloeiend bedrijf op te bouwen passend bij je veelzijdige persoonlijkheid.

Waarbij het niet gaat om het focussen op één ding of het kiezen voor een niche. Maar een bedrijf waar jij met jouw behoefte aan afwisseling, aan nieuwe dingen leren, ontdekken en ervaren, helemaal tot je recht komt en jezelf kunt zijn. Ondernemen op een manier die bij jou past.

Ik ben al jaren bezig om mijn bedrijf zo in te richten dat ik locatie onafhankelijk kan werken. Ik wil reizen en tegelijk kunnen werken. Nu in deze tijd waarin veel mensen gedwongen worden om thuis te werken, verandert er voor mij op werkvlak vrijwel niets. Hoe fijn is dat? En dat kun jij ook creëren! Niet pas over een half jaar maar al binnen een paar weken!

"DON'T FIGHT YOUR NATURAL CAPACITY TO BE IN YOUR ELEMENT"

inhoud programma

in 5 weken van offline naar online

Start 31 maart 2019

Vijf weken lang gaan we met elkaar aan de slag om van jouw idee een mooi product, een online training of cursus te maken en in de wereld te zetten.

Elke week ontvang je een module en laat ik je zien welke stappen daarvoor nodig zijn.

Week 1: Ontdek je why.
Wat is jouw drijfveer om dit product of deze dienst in de wereld te zetten? Met een heldere why word je een inspirator wordt in plaats van een verkoper. Maar het helpt je ook om dichtbij jezelf te blijven: puur en authentiek. Hiermee onderscheid je je van de rest.

Week 2: Voor wie en wat geef je weg.
Je hebt een duidelijk beeld voor wie jouw aanbod geschikt is en hoe je hem of haar kunt helpen. Je maakt een onweerstaanbare weggever zodat jouw ideale klant je goed kan leren kennen. Want vooral dat is heel belangrijk in de online wereld.

Week 3: Maak je lanceerpagina.
Je maakt een lanceerpagina waar jouw ideale klant zich helemaal in gaat herkennen. Je weet precies wat er wel en niet op deze lanceerpagina moet komen te staan.

Week 4: Betaalsysteem en mailinglijst.
Je koppelt alles aan elkaar en bent klaar om te gaan promoten. Ready for take-off! 

Week 5: Promotie.
Je leert goede lanceer mails en blogs te schrijven zodat je zichtbaar wordt met jouw idee.

Ik deel alle stappen met je die ik zelf ook doorloop als ik een nieuw idee de wereld in zet. En het toffe van dit programma is, dat je bij elk volgende idee, weer precies dezelfde stappen kunt doorlopen.

Eén programma dat je eindeloos kunt hergebruiken.

WAT LEVERT HET JOU OP?
Aan het eind heb jij je eigen online cursus, workshop of training gelanceerd. 

Je bent onderscheidend en uniek, maar vooral jezelf!

Hoe tof is dat?

"Deze training zet echt aan tot actie en daardoor zet je de stappen die nodig zijn"

 

Door het enthousiasme van Dionne en de motiverende praktische opdrachten heb je meteen resultaat"

 

"Door het volgen van deze training heb ik het gevoel dat alles mogelijk is"

Investering

Vijf modules

Werkboek

Besloten FB groep

Tijdelijk van € 250,-
voor
€ 197,- euro ex BTW

multipotentialite

Bonus: kiezen met gemak

Als je meedoet aan dit programma, krijg je er als bonus een gratis masterclass bij over hoe je met gemak keuzes kunt maken ter waarde van € 57,- ex BTW.

In vijf weken een online product of dienst lanceren is absoluut mogelijk. Mits je er vol voor gaat en weet met welk idee je aan de slag gaat.

Twijfel je nog tussen een paar ideeën? Vind je het moeilijk om te kiezen maar wil je toch graag meedoen aan dit programma?

Zorg dan dat je de masterclass vóór de start van het programma hebt bekeken. Zodat je met een glashelder idee van start gaat.

Heb je een vraag?
Twijfel je of deze training bij je past of heb je andere vragen?
Stuur me dan een mail en ik denk met je mee. 

Snelheid Multidonnas

Een liefdevolle schop

Vind ik in deze training ook mijn overkoepelend thema, mijn kapstok?
Nee in deze training werk je een van jouw ideeën volledig uit. Als je als Multipotential of Multipassionate meerdere passies, interesses en talenten hebt en je wil deze graag combineren in je bedrijf, dan is het handig om te werken met een overkoepelend thema waarin je een unieke mix maakt van je passies en talenten. In dit programma van 5 weken werk je 1 idee compleet uit en dat zet je in de wereld.

Voor wie wel en voor wie niet?

Voor jou vrouwelijke Multipotential en Multipassionate als je er helemaal klaar voor bent om de online wereld te veroveren op een manier die bij jou past. Want 100% jezelf zijn in je bedrijf werkt het fijnst. Dat is waar mensen naar op zoek zijn. Echtheid.

Maar ben je die eeuwige twijfelaar die er steeds voor kiest om vooral bezig te zijn met hoe moeilijk en ingewikkeld het allemaal is? Dan is dit programma niet voor jou. Ik wil met een enthousiaste, positieve groep aan de slag die vooruit wil. Deelnemers die er vol voor gaan om in 5 weken een idee in de online wereld te zetten en VEEL mensen willen bereiken. Zonder daarvoor te investeren in een dure online academie en zonder ingewikkelde technische systemen.

Een liefdevolle schop

Wat kun je van mij verwachten?
Ik ben een stok achter jouw deur. Als je blijft hangen, dan geef ik je een liefdevolle schop onder je kont. Want als je in 5 weken iets neer wilt zetten, dan is er geen tijd voor twijfel en eindeloos wikken en wegen. Dan is het echt doorpakken geblazen.

Het is juist de kracht van dit programma om het tempo erin te houden. Het zorgt voor focus, richting, duidelijkheid en je hebt veel minder tijd om stil te staan bij de beren op de weg die je tegenkomt. Deze beren willen jou de weg versperren maar daar hebben we in dit traject geen tijd voor. Nee, full focus en gaan, 5 weken knallen en daarna de vruchten plukken.

"Door de training van Dionne voel ik me voor het eerst een echte ondernemer"

 

"Het is fijn dat er eindelijk iemand is die begrijpt hoe ik in elkaar zit als multipotential
(weg met die hokjes )"


"Doordat Dionne is wie ze is, durf ik die stap buiten mijn comfortzone wel te zetten en zie ik hoe leuk en vol energie het - aan de andere kant - is"

ervaringen van deelnemers die je voorgingen

Deelnemers van idee naar snelle lancering
van idee naar snelle lancering
van idee naar snelle lancering
van idee naar snelle lancering
van idee naar snelle lancering
van idee naar snelle lancering
van idee naar snelle lancering

  Deelnemers beoordeelden deze training met gemiddeld een 9:

MultiDonnas jouw idee in 5 weken online

FAQ

Kan dat echt in 5 weken?
Als je er zelf in gelooft dat het kan, dan kan het. Als je gelooft dat het niet kan, dan kan het niet. Zo simpel is. Alles begint bij jou en hoe jij over dingen denkt. Een positieve mindset is nodig om echt stappen te zetten in je bedrijf. Juist doordat het tempo zo hoog ligt  heb je geen tijd om stil te staan bij de beren op de weg. Die hebben we allemaal en daar kunnen we heel veel aandacht aan besteden of we focussen op andere dingen die er echt toe doen en die voor groei zorgen. Aan jou de keuze!

Vind ik in deze training ook mijn overkoepelend thema, mijn kapstok?
Nee in deze training werk je jouw idee volledig uit. Als je al Multipotential meerdere passies, interesses en talenten hebt en je wil deze graag combineren in je bedrijf, dan is het handig om te werken met een overkoepelend thema waarin je een unieke mix maakt van je passies en talenten. In dit programma van 5 weken werk je 1 idee compleet uit en dat zet je in de wereld. Ben je op zoek naar een overkoepelend thema dan kun je kiezen voor de Mix & Match Club het online en offline business coach traject voor Multipotentials en Multipassionates. Dat is een traject van vier maanden.

Heb ik geen online academie nodig dan?
Ik heb zo ontzettend veel ondernemers gezien die een fantastische online training hebben ontwikkeld en een online academie hebben gebouwd. Ze zijn er maanden mee bezig geweest en hebben behalve tijd ook veel geld geïnvesteerd. Vervolgens gaan ze hun online programma of training lanceren en komen er geen deelnemers. Zo frustrerend en demotiverend. Dit kun jij voorkomen door eerst met mijn methode aan de slag te gaan en te ontdekken of er daadwerkelijk potentiële klanten zitten te wachten op jouw product of dienst. Als dat zo is, kun je altijd later nog een online academie (laten) bouwen mocht je dat nodig vinden. Want misschien ben je wel net zo enthousiast als ik over deze manier van ondernemen en wil je niet anders meer.

Hoeveel tijd per week besteed ik aan deze online training?
Gemiddeld ben je zo’n 8 uur per week bezig. Je kunt je eigen tijd bepalen wanneer je aan de modules werkt en gewoon vanuit huis alles volgen.

Kan ik in termijnen betalen?
Bij deze training kun je niet in termijnen betalen. De training duurt 5 weken en dat is te kort om in termijnen te betalen.