online kapstok training

Voor Multipotentials en Multipassionates
die niet passen in het hokje van 1 passie per persoon!

Kapstoktraining MultiDonnas

Ben je een veelzijdige vrouwelijke ondernemer met meerdere passies, talenten en 1001 ideeën, die niet vol voor 1 ding wil gaan maar juist een bloeiend bedrijf wil bouwen waarin je veelzijdige persoonlijkheid de ruimte krijgt?

Merk je dat dit een flinke uitdaging is als je zoveel leuk vindt, zoveel kunt, zoveel ideeën en een grote behoefte aan afwisseling hebt?

 

Want hoe kunnen anderen je blijven volgen als je steeds iets nieuws begint? Hoe zorg je dat je je geloofwaardigheid behoudt?

 

Daarom is het belangrijk om te werken vanuit een overkoepeld thema, een rode draad. Ik zie het als een kapstok waar je jouw verschillende producten en diensten aan kunt hangen. Waar je zo nu en dan weer eens iets anders aan hangt, eraf haalt en misschien wel weer terug hangt.

 

Je aanbod kan wisselen maar de kapstok is de stabiele factor in je bedrijf.

 

Deze kapstok zorgt voor een eenduidige communicatie naar buiten waardoor het duidelijk is waar je voor staat en waar je in gelooft. Ondanks dat je meerdere producten en diensten aanbiedt. Je staat niet langer met je mond vol tanden als iemand je vraagt wat je precies doet omdat het teveel is om op te noemen.

Leuk die ideeën, talenten en passies, maar dan?

Je hebt altijd te horen gekregen dat je moet focussen op één thema en dat je moet kiezen.

Je kent vast de uitspraken wel:
- Als je niet kiest dan heeft je bedrijf geen smoel.
- Als je niet focust weet de klant niet waarvoor ze bij jou terecht kunnen.
- Niet kiezen is klanten verliezen.

Je bent gaan geloven dat kiezen de enige manier is om een succesvol bedrijf op te bouwen.

Maar als dat nou niet past bij jouw veelzijdige persoonlijkheid?

Multidonnas ondernemers business coach

Ontdek de kapstok in je bedrijf

De kapstok vormt de basis van je bedrijf.
Zo'n kapstok zorgt ervoor dat je ideeën, producten en diensten samengebundeld worden tot één geheel. De kapstok is wat je laat zien aan potentiële klanten. Daarin ben je consequent in je communicatie. De kapstok bepaalt het gezicht van je bedrijf.

stop mij niet in een hokje!

Ik krijg ontzettend veel energie van nieuwe dingen leren en van creëren. Ik moet er niet aan denken om keer op keer dezelfde training, workshop of cursus te geven. Zodra iets routine wordt raak ik het plezier kwijt en daalt mijn enthousiasme. En zonder mijn enthousiasme kan ik niet iets in de wereld zetten.

Ik ben op zoek gegaan naar een manier waarop ik meerdere producten en diensten kan aanbieden, daarin lekker kan variëren en potentiële klanten me toch nog steeds kunnen blijven volgen. Want dat is uiteraard een voorwaarde om een bloeiend bedrijf te kunnen bouwen.

Daar is een kapstok voor nodig!

Daarom heb ik een online kapstok training ontwikkeld. En het bijzondere van deze kapstok training is dat je niet alleen van mij leert maar ook van mijn energetisch coach (Grietje Voeten) die jou begeleidt op het gebied van mindset en persoonlijke groei.

Omdat zakelijke succes en persoonlijke ontwikkeling nou eenmaal hand in hand gaan.

1 x per jaar

Deze online kapstok training geef ik maar 1 x per jaar omdat het een vast onderdeel is van mijn vier maanden business coach traject.

Maar omdat ik regelmatig de vraag krijg: 'Wanneer kan ik de kapstok training weer volgen?', maak ik voor 2019 een uitzondering.

Deze online training van 3 weken start op

25 november 2019
en kun je vanuit huis volgen.

Creëer een bedrijf dat naadloos aansluit bij wie je van nature bent! Dan wordt ondernemen als Multipotential en Multipassionate een feestje.

business coach multidonnas

"DON'T FIGHT YOUR NATURAL CAPACITY TO BE IN YOUR ELEMENT"

Waarom zou je meedoen?

 • De kapstok geef je focus en richting in je bedrijf
 • Het helpt bij het maken van keuzes (met welk idee ga ik wel en niet aan de slag?
 • Je volgers weten waar je mee bezig bent
 • Je communicatie naar buiten is helder
 • Je kunt buiten dat ene hokje om creëren en zit niet langer vast aan een niche
 • Van chaos naar helderheid en rust in je hoofd
 • Je kunt jezelf zijn in je bedrijf met je veelzijdige persoonlijkheid
 • Dan weet je eindelijk wat je kunt antwoorden op de vraag: 'Wat doe je precies?'
 • De 'over mij' pagina op je website wordt een stuk duidelijker evenals je andere marketing uitingen.
 • Je visie komt veel beter tot haar recht

 

Ontdek in 2019 jouw kapstok en maak een sterke start in 2020!

inhoud drie weekse online training

ontdek de kapstok in je bedrijf

start 25 november

 • Drie weken lang gaan we met elkaar aan de slag zodat jij de kapstok in jouw bedrijf kunt vinden.
 • Elke week ontvang je een online module met een uitleg video en een werkboek met opdrachten en oefeningen van Dionne. En Grietje ondersteunt jou elke week op energetisch vlak zodat jij op persoonlijke vlak kunt doorgroeien.
 • Deelname besloten Facebook groep zodat jij je vragen kunt stellen en kunt sparren met andere MultiDonnas die ook op zoek zijn naar hun kapstok.

Drie weken - Drie modules:

Week 1: Duik in het verleden
Kijk terug en connect the dots.

Week 2: Duik in het heden
Vind de rode draad in het NU.

Week 3: Duik in de toekomst
Er zijn verschillende soorten kapstokken. Deze week zoek jij de kapstok die het beste bij jou past en je kunt gaan gebruiken in je bedrijf. 

"DO IT YOUR WAY, THE MULTIWAY"

Investering online kapstoktraining

€ 97,- euro exclusief btw.

multipotentialite

super bonus (eenmalig)

groeien als ondernemer kan en mag ook moeiteloos gaan

Grietje

Grietje Voeten
is mijn energetisch coach en zij gaat jou ondersteunen in het opruimen van je onbewuste weerstand en beperkingen, zoals ze ook bij mij heeft gedaan. Want als jij hier afscheid van kunt nemen, gaat je energie omhoog. En vanuit deze hoge energie kun je moeiteloos creëren.

Vaak heb je niet door hoeveel onbewuste weerstand tegen succes, geluk en een zorgeloos leven is opgeslagen in je mind. Als je je bewust wordt van je mogelijkheden en de onbewuste weerstand is opgeruimd, dan ontdek je een staat van zijn die je niet meer zult willen missen!

Helderheid, rust, lichtheid, daadkracht, richting, focus en groei is het gevolg als je met Grietje energetisch aan de slag gaat tijdens de wekelijkse clearings in de besloten Facebookgroep.

Kapstoktraining MultiDonnas

"Door de training van Dionne voel ik me voor het eerst een echte ondernemer"

 

"Het is fijn dat er eindelijk iemand is die begrijpt hoe ik ben (multipotential - weg met die hokjes)"


"Doordat Dionne is wie ze is, durf ik die stap buiten mijn comfortzone wel te zetten en zie ik hoe leuk en vol energie het - aan de andere kant - is"

FAQ

Wat is de tijdsinvestering?
Je bent gemiddeld ongeveer drie uur per week kwijt met het uitwerken van de opdrachten. Uiteraard ben je buiten deze uren ook met de training bezig. Soms is de kapstok in no time gevonden (dat je denkt, waarom heb ik dit niet eerder gezien) maar het kan ook zo zijn dat het wat meer tijd nodig heeft.

Vind ik in deze training daadwerkelijk mijn overkoepelend thema, mijn kapstok?
Je krijgt allerlei opdrachten, oefeningen, visualisaties om tot jouw rode draad te komen. Soms vind je de rode draad al in week 1, soms heeft het wat meer tijd nodig. Sommige processen zijn niet af te dwingen. Daarom is het fijn dat je drie maanden lang de opdrachten en oefeningen kunt bekijken.

Wie is Grietje Voeten?
Grietje is een holistisch coach en bewustzijnstrainer en ondersteunt jou in het herkennen van je ‘blinde vlekken’ en onbewuste patronen die jou tegenhouden in je natuurlijke groei en ontwikkeling.

'Het leven mag licht, zorgeloos en inspirerend voor je zijn', is haar motto. Groeien en ontwikkelen hoeft niet per se moeilijk, lastig en veel energie te kosten, het kan ook anders. Inmiddels heb ik al vele ondernemers mogen trainen in het vinden van hun natuurlijke levensgeluk.

Voor wie is deze training geschikt?
Voor vrouwelijke multipotential en multipassionate ondernemers die een bedrijf willen bouwen dat past bij hun veelzijdige persoonlijkheid. Die niet passen in het hokje van 1 passie per persoon, die niet happy worden van het focussen op 1 ding of het kiezen van een niche omdat ze ervaren hebben dat ze hierin niet volledig hun potentieel benutten en daar op een gegeven moment weinig voldoening meer uithalen.

Voor veelzijdige, positief ingestelde vrouwen die gaan voor EN EN in plaats van OF OF.

Ik kan er niet live bij zijn, wat nu?
No worries, alles wat er live gedeeld wordt, dat wordt opgenomen zodat je op een andere tijdstip kunt terugkijken. Dat is het voordeel van een online training volgen. Jij kiest zelf wanneer jij er mee aan de slag gaat.

Hoe lang blijft de training beschikbaar?
Deze drie weekste training blijft voor jou drie maanden beschikbaar. Dus als je er nu geen ruimte voor hebt in je agenda dan kun je later de opdrachten ook uitwerken. Echter na drie weken sluit wel de besloten Facebookgroep waarin je vragen kunt stellen.