Levertijd en verzendkosten

Ons bestelproces is als volgt:

Zodra je een bestelling geplaatst hebt op onze website, ontvangt je een e-mail ter bevestiging. Als je je registreert als klant tijdens het bestelproces, ontvang je ook hierover bericht.

Zodra de bestelling geplaatst en betaald is, gaan wij meteen voor je aan de slag! Als het product gemaakt is, zullen wij het product naar je verzenden. Dit doen wij via post.nl. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar een brievenbuspakketje, de kosten hiervoor zijn lager dan voor pakketpost. Lees hieronder mee over de verzendkosten en levertijd.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van het gekozen product.
Kies je voor een product van onze website, dan is de geschatte levertijd 1-3 werkdagen. Wij doen altijd ons best om het bestelde product dezelfde dag nog te versturen, maar uiterlijk de volgende dag. De bezorging vindt dan doorgaans de eerstvolgende werkdag plaats.

Echter, op maandag wordt er niet bezorgd, uw bestelling van zaterdag en zondag zal op dinsdag geleverd worden.
De levertijden naar België zijn langer dan de levertijden in Nederland. In België kan het best uitgegaan worden van een levertijd van 3-5 dagen.

Het kan echter voorkomen dat wanneer de voorraad op is, dat de nieuwe producten nog geleverd moeten worden. Dat staat altijd bij het product vermeld.

Verzendkosten

De kosten van het artikel staan aangegeven bij het product in de winkelwagen.

Nederland:

De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen verzendwijze, vaak is het mogelijk om de artikelen via brievenbuspakket te verzenden.

  • Brievenbus pakket:  €3,95 euro tot max 2 kg.
  • Thee verzenden: € 2,34
  • Kaarten:  € 1,50 euro.
  • Pakket tot 1 kg:  € 6,95 per pakket.

België:

De verzendkosten voor België zijn altijd €13,00.