Meanderen in je bedrijf

Meanderen

‘Mijn aanbod bestaat momenteel uit drie diensten’, zei ik tegen mijn eigen superwaardevolle mastermind groep waar ik maandelijks mee spar en brainstorm. Inmiddels zijn het geen collega ondernemers meer, maar zijn het mooie vriendschappen geworden waarin ook hele persoonlijke processen gedeeld worden.

‘Drie is momenteel teveel’, zei ik
‘Het aantal deelnemers aan mijn business coachtraject voor MultiDonnas groeit en groeit en ook de outdoor fotoshoots voor ondernemers, daar krijg ik veel aanvragen voor.
Dat betekent dat ik keuzes moet maken wil ik alles goed kunnen blijven doen en er plezier in blijven houden’.

‘Daarom zet ik de bewaak je grenzen coaching even op een laag pitje’, vervolgde ik ‘en pak het weer op als er ruimte voor is of als ik er weer zin in heb’.

‘Je houdt van meanderen, Dionne’. Zei mijn collega vriendin.

Jaaaa dat is het woord, dat is wat ik heerlijk vind in mijn huidige bedrijf en in mijn leven. De ruimte om mijn focus te kunnen verleggen naar wat op dat moment goed voelt. Meebewegen op de stroom van het leven, van het ondernemen, reageren op dat wat zich aandient. Focussen op dat waar ik op dat moment de meeste energie van krijg.

Dan is de Multipotentialite in mij in zijn element. Dan slaat de verveling minder snel toe en heb ik dagelijks genoeg afwisseling.

Hoeveel ruimte heb jij in je leven en in je bedrijf om te meanderen?

Om de beste tips en inspiratie te kunnen geven gebruikt deze website cookies
Lees mijn privacyverklaring