Het Multipotential Vakantie Pakket

Langzaam nadert de zomervakantie. Mijn zoon krijgt vrijdag de uitslag van zijn herexamen. Spannende tijden hier.

De zomervakantie is een periode waarin ik het heerlijk vind om niks te doen. Alleen duurt dat niks doen bij mij nooit zo lang. Na een paar weken word ik onrustig. Ik ervaar deze onrust overigens niet als vervelend hoor. Ik forceer mezelf niet meer om verplicht stil te staan en niks te doen. Het gevoel van onrust is voor mij een teken dat het weer tijd wordt om iets op te pakken, iets te creëren, te leren en te ontdekken.

Ik hou ervan om mezelf te blijven ontwikkelen. En misschien herken jij je hier wel in.
Dan heb ik iets tofs voor jou, als jij tenminste een echte Multipotential of Multipassionate bent en jezelf beter wil leren kennen.

Waarom zou je dat willen?

Omdat je dan kunt leven en werken op jouw voorwaarden. Als je weet hoe je in elkaar zit, wat je behoeften en verlangens zijn én wanneer jij helemaal in je element bent, hoef je geen concessies meer te doen. Dan word je niet langer geleefd maar neem jij het heft in eigen handen. Dan maak je keuzes die aansluiten bij jou veelzijdigheid zodat je overal en altijd jezelf kunt zijn. Zeg maar dag tegen die hokjes en ‘hoe het hoort’ en ga je eigen leven creëren! Volg dat wat je energie geeft. Kies wat het beste is voor jou!

Multipotential Vakantie Pakket

Bekijk deze zomer de 5 masterclasses die ik heb gegeven in de MultiDonnas Tribe en je begrijpt jezelf een stuk beter! Hoe fijn is het om dit in je eigen tempo in je vakantie te kunnen doen. Lekker met een koptelefoon op in de hangmat je laten inspireren. Hoe relaxt is dat?

Ik weet zeker dat je andere keuzes gaat maken als je deze masterclasses hebt bekeken. Net zoals ik door het geven van deze masterclasses andere keuzes ben gaan maken. Keuzes die passen bij mijn behoefte aan afwisseling, aan nieuwe dingen ontdekken en creëren. Zodat ik niet langer concessies hoef te doen aan mijn veelzijdigheid. Maar voluit kan gaan!

 

Thema’s van de 5 masterclasses:

 

 1. JOUW UNIEKE MULTIPOTENTIAL TALENTEN

Wat zijn jouw talenten en hoe kun je deze meer gaan inzetten in je bedrijf? Welke valkuilen liggen op de loer en hoe kun je deze tackelen?

 

 1. LEER DE MULTIPOTENTIAL IN JEZELF BETER KENNEN

Wat voor een Multipotential ben je en wat zijn je behoeften? Hoe meer zicht je hierop hebt hoe meer je kunt leven en werken op jouw voorwaarden

 

 1. KIEZEN MET GEMAK

In deze masterclass krijg je tools waardoor het kiezen een stuk gemakkelijker wordt en sneller gaat. Zodat je je kostbare tijd kunt besteden aan creëren in plaats van twijfelen. Op naar meer daadkracht!

 

 1. HOE BLIJF JE HOOG IN JE ENERGIE?

Als je energie hoog is, dan is ook je creatie kracht groot. Succesvolle mensen creëren vanuit een hoge energie.

 

 1. HET NIEUWE PLANNEN

Heb je moeite met plannen en voelt het al snel verstikkend? Met het nieuwe plannen neemt je productiviteit toe zonder het gevoel te hebben vast te zitten.

 

Na het volgen van deze masterclasses:

 • Sta je veel steviger in je schoenen
 • Begrijp je jezelf beter
 • Kun je gemakkelijker aan je omgeving uitleggen hoe je in elkaar zit
 • Geef je beter je grenzen aan omdat je weet wat belangrijk voor je is
 • Doe je geen concessies meer en blijf je trouw aan jezelf
 • Maak je sneller keuzes
 • Word je productiever
 • Leef en werk je op jouw voorwaarden
 • Omarm je volledig je veelzijdigheid
 • Heeft je zelfvertrouwen een boost gekregen

 

Deze vakantie actie loopt tot 15 juli!
Wil je graag dit Multipotential Vakantie Pakket meenemen op vakantie?
Klik dan op: Ik ga op vakantie en neem mee.

Normaal kost deze serie masterclasses 97,- euro ex btw.
Dit vakantie pakket kun jij tijdelijk aanschaffen voor slechts 75,- euro ex btw en meteen meenemen in je koffer.

Geniet van de zomer!
Dionne