MultiDonnas online Mastermind

START 10 maart 2020

Ondernemers die mijn trainingen hebben gevolgd vragen na afloop vaak: 'Kunnen we niet blijven sparren met elkaar? Ik ga het zo missen'.

Photo by Viktoria Alipatova from Pexels

Ze hebben ervaren hoe motiverend en fijn het is om je te omringen met gelijkgestemde ondernemers die met hetzelfde bezig zijn, namelijk het bouwen van een bloeiend bedrijf dat aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid.

“You are the average of the five people you spend the most time with” – Jim Rohn

Zit je daar in je eentje

Het is lastig om gemotiveerd te blijven als je in je eentje achter je pc zit. Je ziet je blinde vlekken niet meer en loopt vast in je eigen denken (vaak door je belemmerende overtuigingen). Je stelt maar uit, terwijl je eigenlijk zóóó graag vooruit wil. Een spiegel of een goede reflecterende vraag kan al voldoende zijn om weer door te pakken. Een klein zetje kan ontzettend veel in beweging zetten.

Tijdens een mastermind leer je van de kennis, ervaringen, verhalen, struggles en inzichten van andere multipassionate ondernemers.

Deelnemen aan de mastermind houdt je energie hoog waardoor je gaat dóen en in beweging komt. Je blijft geïnspireerd en in de creatie modus. En het allerbelangrijkste: dicht bij jezelf. Zodat je 100% jezelf kunt zijn als ondernemer.

Je doet geen concessies aan je veelzijdige persoonlijkheid.

MultiDonnas mastermind

Wat is een MASTERMIND?

 • 5 online bijeenkomsten
 • Elke 2 weken
 • Op dinsdagochtend (9.30 uur)
 • Masterminden
 • Met een kleine groep
 • Vanuit huis

Hoe dan?
De groep zal bestaan uit max 8 vrouwelijke multipassionate ondernemers

Een mastermind is heel gestructureerd: elke deelnemer krijgt een kwartier om vragen te stellen en feedback te vragen. De andere deelnemers en ik denken met je mee, houden je spiegels voor, brainstormen en stellen je (kritische) vragen. Maar we spreken ook af welke doelen je wil behalen in deze twee weken. Dit alles in een veilige en vertrouwde sfeer. Doordat je beperkte tijd hebt voor je probleem, je twijfel, je angst of wat dan ook, ga je heel effectief en efficiënt te werk. Daardoor gebeurt er veel in korte tijd. En dat is precies de kracht van een mastermind.

_DSC5107 foto idee twee vingers

Investering mastermind

Twee maanden deelnemen aan de MultiDonnas Mastermind voor slechts € 150,- exclusief btw.
Dat zijn 5 mastermind bijeenkomsten op dinsdagochtend die echt het verschil kunnen maken in je bedrijf.

START dinsdagochtend 10 MAART 2020.
Slechts 8 plekken beschikbaar.

Rianne van der Meijs Multidonna

'Vorige jaar dacht ik hoe fijn het zou zijn om mensen om mij heen te hebben waarmee ik kon sparren op het gebied van allerlei dingen waar je tegenaan loopt als zelfstandige in je onderneming. (Vaak kun je zelf heel lang zitten broeden op iets en blijven hangen in het nadenken over).

Ergens heeft het Universum mij gedachten spinsels opgepikt, want snel daarna kwam Dionne met het aanbod voor een Mastermind. Ik dacht: 'Dit is geen toeval, ik vraag ….Dionne geeft'. 

Ik heb mezelf meteen ingeschreven en heb twee maanden lang om de twee weken op maandagochtend geweldige gesprekken gehad met andere ondernemende vrouwen met totaal verschillende invalshoeken. De groep was vanaf het begin veilig en vertrouwd. Met dank aan Dionne die als geen ander deze setting kan creëren. De onderwerpen die aan bod kwamen waren heel divers en vaak ontstonden ze ook tijdens de Mastermind zelf.

Hierdoor gingen we ook vrij snel de diepte in, was het soms confronterend en tegelijkertijd verhelderend. De feedback van een ander op jouw blinde vlekken is zo waardevol. Ik vind het jammer dat het voorbij is en ga het zeker missen.

Het heeft mij veel inzichten en duidelijkheid gebracht én ik heb concrete handvatten gekregen. Daarnaast ben ik in een soort van stroomversnelling terecht gekomen op het vlak van mijn business. Ik heb belangrijke beslissingen genomen.

Door Dionne en de deelneemsters van de Mastermind groep ben ik nu volop in actie, voel ik meer energie en ruimte in mijn hoofd.

Twijfel jij of jij mee zal doen? Niet doen! Niet twijfelen. Ik zeg doen! Je gaat er zeker geen spijt van krijgen. Rianne van der Meijs (website volgt binnenkort, deze krijgt momenteel een update).

WAT LEVERT HET JE OP

 • Je hebt een klankbord zodat je je nieuwe ideeën kunt toetsen.
 • Je hebt volop focus, richting en helderheid.
 • Je hakt knopen door.
 • Je stapt sneller uit het denken en twijfelen en gaat weer dóen.
 • Je bent gemotiveerder en productiever.
 • Je hebt een stok achter de deur omdat je zelf afspraken maakt over doelen.
 • De perfectionist in jou die graag tot in details alles op orde heeft en je eigenlijk behoorlijk in de weg zit, wordt al snel ontmanteld.
 • Belemmerende overtuigingen worden getackeld.
 • Je energie blijft hoog, zodat je veel gemakkelijker in de creatie modus en flow komt.
 • Het antwoord op de vraag wat je precies doet, roept geen stress meer op.
 • Jezelf klein houden doen we niet aan! Op naar meer zichtbaarheid. 

DEZE MASTERMIND IS EEN GROEIVERSNELLER VOOR EEN MULTIPASSIONATE ONDERNEMER.

foto d

voor wie is deze mastermind geschikt?

 • Deze mastermind is voor veelzijdige ondernemers die echt 100% commitment hebben.
 • Die ‘Ja, en….’ zeggen in plaats van ‘Ja, maar……’.
 • Die in mogelijkheden denken in plaats van beperkingen.
 • Die positiviteit hoog in het vaandel hebben staan.
 • Die staan te springen om te starten.
 • Die geen bedrijfje willen maar een bedrijf.
 • Die er echt voor gaan en soms zoekende zijn hoe het aan te pakken.
 • Die ‘kritische’ vragen durven te stellen aan anderen.
 • Die weten dat persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes hand in hand gaan.
 • Voor ondernemers die minimaal een jaar een eigen bedrijf hebben en toe zijn aan groei!

Wat vinden anderen?

Cisca van de Kamp MultiDonnas

'Omdat mijn website al bijna een jaar "ofline" stond en ik er elke keer maar niet aan toe kwam om hieraan te werken besloot ik mee te doen met de mastermind. Ik had een stok achter de deur nodig. Mijn grootste struggle in mijn bedrijf is denk ik toch wel mijn zichtbaarheid, dat blijf ik lastig vinden. En daarom vond ik het ook fijn om feedback te krijgen van jou Dionne en de andere deelnemers tijdens de Mastermind sessies. Ik vond het een uitdaging om mijn brede aanbod goed en overzichtelijk over te brengen op mijn website. Maar het is gelukt, ik heb eindelijk mijn website gelanceerd! 
Cisca van de Kamp www.tikadesignstudio.com

Angela Peppelmans Multidonnas Mastermind

'Voordat ik in de Mastermind stapte was ik heel onzeker geworden van alles wat ik voorbij zag komen op Social Media over hoe je moet ondernemen. Over de zogenaamde snelweg van A naar B die leidt tot succes en veel geld verdienen. Over de juiste strategieën en methodes..... Ik vond het een verademing dat me in de MultiDonnas Mastermind niets werd opgelegd maar er juist de ruimte was om het totaal op mijn eigen manier te doen. Zo blijf ik dichtbij mezelf als ondernemer en plezier houden in wat ik doe'. Angela Peppelman
(Angela heeft geen website en haalt al haar klanten uit Facebook) 

“When woman support each other, incredible things happen”