Jouw toffe idee om zeep helpen

Mijn grootste inzicht dat mijn bedrijf heeft doen groeien.

Eén van de eerste berichten die ik plaatste toen ik de MultiDonnas community oprichtte ging over het ‘volgen van mijn impulsen’.Dat had ik daarvoor lang niet meer gedaan, veel te lang niet. Alles wat ik deed werd uitgebreid geanalyseerd, onder de loep genomen en afgecheckt bij anderen.

Het gevolg was dat er niets gebeurde.

Dit alles speelde zich af in mijn hoofd. En, gek genoeg, als je ergens vooral niet moet zijn met een tof idee, dan is het wel in je hoofd. Want daar zitten juist al die saboteurs die je tegenhouden om iets nieuws in de wereld te zetten. Saboteurs zijn de grootste tegenstanders van het volgen van je impulsen.

Hoeveel kansen heb jij daardoor al laten liggen?

Het probleem is dus niet al jouw briljante ideeën (dat is juist jouw talent), maar het feit dat ze niet omgezet worden in actie. Je hoofd heeft te veel zeggenschap over je bedrijf. Je hoofd hindert de groei van je bedrijf. Als jij iets nieuws wil ontwikkelen dan trekken jouw saboteurs aan de noodrem.

Dat wil ik niet en dat wil jij ook niet!

Nu kun je eindeloos gaan werken aan je saboteurs, aan al die stemmetjes in je hoofd. Maar je zult merken dat ze niet zo 1, 2, 3 verdwijnen. Niet zo raar want ze zitten er waarschijnlijk al vele jaren. Ik heb een andere manier ontdekt die voor mij als een trein werkt. Het gaat vooral om één woord.

Tempo

Tempo erin gooien en tempo erin houden. Mijn impulsen volgen dus. Dat voorkomt dat je eindeloos gaat wikken en wegen, twijfelen, uitstellen en analyseren en dus jouw toffe idee niet in de wereld zet. Door meteen te gaan doen en de snelheid erin te houden, is mijn bedrijf enorm gegroeid.

In vijf weken van idee naar snelle lancering.

En dat is precies wat ik je ga leren in mijn nieuwste online programma: ‘Hoe zet je in 5 weken jouw toffe idee in de (online) wereld. Met NUL investering én NUL technische kennis’. Dus ook met weinig of geen budget kun je online ondernemen en veel mensen bereiken. Tempo erin dus! Actie in de Taxi.

Lees alles over mijn nieuwste online programma dat start op 11 maart:
In vijf weken van idee naar super snelle lancering’

Best schokkend toch: Je helpt je eigen briljante ideeën om zeep…

Er is een mooie TedTalk van Mel Robbins over waarom het volgen van je impulsen zo belangrijk is. Ze legt haarfijn uit hoe jij jouw eigen ideeën zelf om zeep helpt. Niet al die briljante ideeën zijn het probleem maar hoe jij ermee omgaat.

Bekijk TedTalk

Dus lieve MultiDonna, de tijd is nu!  Het is de hoogste tijd om echt tempo te gaan maken en tenminste 1 van jouw vele briljante ideeën de komende 5 weken de wereld in te zetten! Doe je mee?

Lieve multigroet,

Dionne