Je plasje ergens overheen doen

‘Een plasje ergens overheen moeten doen’.
We gebruiken deze uitdrukking regelmatig thuis: ‘Hij moet gewoon nog even zijn plasje erover heen doen’. Zeker met pubers in huis die niet altijd even blij zijn met de docenten op school….
 
Je kent ze vast wel, die mensen die altijd nog even ergens hun plasje overheen moeten doen. Die altijd het laatste woord willen hebben en gaan muggenziften over drie keer niks. Maar ooh wat is dat plasje belangrijk voor ze.
 
Ken je toevallig ook zo iemand?
Het kan de boel behoorlijk vertragen, de energie enorm omlaag trekken en tot irritatie en frustratie leiden.
 
EEN PLASJES LIEFHEBBER
Weet je wie er ook dol is op plasjes over iets doen?
De beren op jouw weg. Neem bijvoorbeeld de perfectionist. Als er iemand kan muggenziften is het de perfectionist wel. En die doet het liefst elk uur een plasje over wat je aan het doen en aan het creëren bent. En elk plasje zorgt voor vertraging. Misschien wel zoveel dat je uiteindelijk jouw oh zo briljante idee niet in de wereld zet. Zoveel impact kunnen die plasjes hebben.
 
En zo heb je waarschijnlijk heel veel meer beren die ook hun plasje willen doen over wat jij in de wereld wil zetten. De ene beer zal een klein plasje doen en de andere beer trekt zijn hele blaas open.
 
VERTRAGING
Maar het gevolg is altijd vertraging.
Ik begrijp dat je nu denkt: ‘Ja, afschieten die beren’. Maar ze laten zich helaas niet afschieten.
Er is meer voor nodig, grover geschut!
 
En dat MEER is precies waar mijn coach Grietje mee aan de slag gaat in de training BUSINESS & ENERGY.
 
Sinds ik met haar werk, heb ik echt nauwelijks nog beren op mijn weg. Waardoor ik een enorme groeispurt maak met mijn bedrijf. En dat gun ik jou ook!
 
Daarom geef ik een supertoffe training samen met haar. Dus wil jij één van jouw toffe ideeën in de wereld zetten zonder plassende beren?
 
Doe dan mee met de training ‘BUSINESS & ENERGY’, in 5 weken van idee naar snelle lancering.
Start 6 mei.
 
TWIJFEL JE?
Meld je aan voor het gratis webinar dat we zaterdag ochtend (20 april) samen geven om 10.00 uur. Ik vertel je dan waarom snelheid in je bedrijf zo belangrijk is en Grietje laat je ervaren hoe een Energy clearing gaat. Zodat je weet wat je te wachten staat als je meedoet aan de gouden combi training ‘Business & Energy’. Hoe het is om zo’n Energy clearing te ontvangen en wat het met je doet.
 
Je kunt je aanmelden via deze link voor het gratis webinar: Business & Energy