Wat je nog niet van me weet

“Stop met jezelf aan te passen om een ander pijnvrij te houden”.
Het is er al uit voordat ik me goed en wel realiseer wat ik zeg.
Zonder erbij na te denken rollen de woorden uit mijn mond.
Ik ben aan het appen met een dierbare vriendin, collega-ondernemer en ze vertelt me dat ze muurvast zit. Ze vraagt me hoe het toch komt dat ze steeds weer in hetzelfde patroon terecht komt.

Ik stem me op haar af en daar komen de woorden, de beelden, de geluiden. Het gaat meestal automatisch, onbewust.
Het is een talent van mij waar ik nog niet zo veel over heb gedeeld.
Het geven van readings.

Het is er altijd
Soms is het een onderdeel van mijn aanbod en als ik er weer even genoeg van heb, dan verdwijnt het wat meer naar de achtergrond. Het verdwijnt nooit helemaal, ik gebruik het bijvoorbeeld altijd in mijn coaching om te achterhalen wat er bij iemand speelt. Om even af te stemmen of iemand die met mijn business coach traject bezig is goed gaat of dat er een contact moment nodig is. Het gaat heel intuïtief, ik hoef er niet eens over na te denken.

Intuïtie
Mijn intuïtie is sterk ontwikkeld en is mijn sterkste kompas. Het geeft me richting, focus en het helpt mij bij het maken van KEUZES. Door naar mijn intuïtie te luisteren blijf ik dichtbij mezelf en word ik niet meegesleurd in hoe het hoort of wat anderen van me verwachten.

‘Hoe maak ik nou de juiste keuze?’
Het wordt vaak aan me gevraagd. Er zijn veel verschillende manieren om de juiste keuzes te maken. Je intuïtie gebruiken is er één van.

In de MultiDonnas Tribe komt dit thema dan ook zeker langs. MultiDonnas zijn allemaal verschillend en daarom hoor je mij nooit zeggen dat er maar één juiste methode is om keuzes te maken. Ik reik verschillende manieren aan en jij haalt eruit wat voor jou werkt. Zodat het maken van keuzes je een stuk gemakkelijker afgaat en minder tijd kost. Waardoor je, net als ik, je ideeën heel snel in de wereld kunt zetten omdat je weer focus hebt. Want zonder focus ga je alle kanten op en kom je uiteindelijk nergens. En dat geeft absoluut geen voldoening.

De Next Step Reading
Ik vind het heerlijk om met groepen te werken. Daarom wil ik graag iets nieuws uitproberen: readings geven aan een groepje MultiDonnas tegelijk. Omdat we tijdens een reading ook altijd iets van de ander leren.
Ik weet dat veel MultiDonnas twijfelen over wat hun volgende stap is en dat ze moeite hebben met kiezen welk idee ze als eerste in de wereld willen zetten.Een ‘Next Step Reading’ geeft je inzicht en focus zodat je weer in de actiemodus kunt stappen.

Daarom krijgen de eerste vijf MultiDonnas die zich inschrijven voor de Tribe vóór 20 januari een gratis groepsreading: ‘De Next Step Reading’.

Ben jij één van de vijf die helderheid krijgt over haar volgende stap?
Meld je dan snel aan voor de TRIBE.

Lieve Multigroet,
Dionne

P.S. Ben je op zoek naar een business coach traject dat speciaal ontwikkeld is voor MultiDonnas? Kijk dan bij de Mix & Match Club. Wil je zeker weten of dit traject de beste keuzes is? Mail dan naar dionne@dionnehendriks.nl en we plannen een skype gesprek in vóór 21 januari want dan gaat het traject van start. Als jij je inschrijft voor 20 januari krijg je er als bonus ‘De next step reading’ zomaar bij, naast een jaar lidmaatschap van de Tribe, zodat jij ook een vliegende start kunt maken in 2019.