In 5 weken van idee naar snelle lancering

Start 31 maart 2020

Een online training of cursus lanceren met
NUL investering in een dure online academie,
met NUL risico en NUL technische kennis.
HET KAN!

images-9

Is het voor jou nu de tijd om te schakelen naar een online product of dienst?
Niet in een slakkengangetje maar in hoog tempo?
Lees dan vooral snel verder want de online training start al op 31 maart.

Leuk die ideeën, maar dan?

Je bent een echte ideeën fontein. Een prachtig talent, maar benut je het ook volledig?

Als multipassionate ondernemer heb je meerdere passies, interesses, talenten en bruis je van de ideeën. Je past niet in het hokje van 1 passie per persoon.

Je bent nieuwsgierig en ziet overal mogelijkheden en kansen. De stroom aan nieuwe ideeën stopt niet want je wordt door van alles en iedereen geïnspireerd. Soms is het zo overweldigend dat je geen focus meer hebt, alle kanten op schiet en tot stilstand komt

Met negen van de tien ideeën wordt dus niets gedaan. Zonde! Er zitten namelijk echt briljante ideeën bij!

Multidonnas ondernemers business coach

Valkuil: Te langzaam

Misschien herken je het wel, dat je een idee hebt en eindeloos gaat nadenken of het nou wel of geen goed idee is. Het idee blijft maar in je hoofd ronddartelen en met een beetje mazzel krijgt het een plek op papier. Maar daar blijft het dan vaak bij. Je bent maanden bezig zonder dat er iets gebeurt.

Doordat er zoveel tijd overheen gaat, komen er steeds meer beren op je weg die voor nog meer vertraging zorgen.

Je enthousiasme wordt steeds minder en je idee verdwijnt verder naar de achtergrond om plaats te maken voor een nieuw idee.

En het hele riedeltje herhaalt zich wederom.
Met als gevolg, volop frustratie en weinig voldoening. En ook geen resultaat.

Om dit steeds terugkerende patroon te doorbreken, is het belangrijk dat je de juiste stappen zet en meer snelheid in je lancering brengt.

Dit heeft mijn bedrijf een enorme boost gegeven! En ik ga je laten zien hoe jij dat ook kunt doen.

Confession to make

Ik heb ook heel veel ideeën niet in de wereld gezet. Er was altijd wel een reden om het niet te doen of om halverwege af te haken.

Maar sinds ik weet dat ik een Multipassionate ben is daar verandering in gekomen. Ik neem elk idee serieus. Als ik dat niet zou doen, dan zou ik mezelf niet serieus nemen en mijn eigen talent ondermijnen.

Zet ik al mijn ideeën dan in de wereld? Nee, want dan zou ik elke week iets nieuws lanceren. Maar de meest toffe ideeën halen het zeker.

De komst van internet heeft ervoor gezorgd dat er ontzettend veel nieuwe kansen en mogelijkheden bij zijn gekomen, waar ik graag gebruik van maak. Online ondernemen is dé manier om veel mensen te bereiken en betere resultaten te behalen.

Toch zie ik veel Multipassionates dat nog maar weinig doen.

online ondernemen, meer klanten, meer resultaat

Opschalen is één manier om je bedrijf te laten groeien en jouw inspirerende idee met een grotere groep mensen te delen.

Vaak wordt er gedacht dat, om online te kunnen ondernemen, je een online academie moet bouwen en dat:

  • Is tijdrovend
  • Is technisch ingewikkeld
  • Vraagt een behoorlijke investering

Voor veel multipassionates een reden om het dan maar niet te doen.

En daar wil ik verandering in brengen. Want ook voor multipassionates die technisch niet zo handig zijn, daar hun tijd niet aan willen spenderen en geen flink bedrag hebben om te investeren, moet online ondernemen ook mogelijk zijn.

Out of the box denken zorgt voor creatieve oplossingen. En ik wil graag mijn oplossing met je delen en laten zien hoe jij online kunt ondernemen zonder online academie, zonder een cent te investeren en zonder technisch gedoe. Zodat je meer zichtbaar bent, meer klanten krijgt en meer verdient.

business coach multidonnas

"DON'T FIGHT YOUR NATURAL CAPACITY TO BE IN YOUR ELEMENT"

inhoud programma

van idee naar snelle lancering in 5 weken

Start 31 maart 2019

Vijf weken lang gaan we met elkaar aan de slag om van jouw idee een mooi product, een online training of cursus te maken en in de wereld te zetten.

Elke week ontvang je een module over hoe je online kunt ondernemen met NUL investering, NUL risico en NUL technische kennis. Van begin tot het eind.

Ik laat je zien welke stappen daarvoor nodig zijn.

Week 1: Ontdek je why.
Wat is jouw drijfveer om dit product of deze dienst in de wereld te zetten? Je why is helder en zorgt ervoor dat je een inspirator wordt in plaats van een verkoper. Maar ook dat je dichtbij jezelf blijft, puur en authentiek.

Week 2: Voor wie en wat geef je weg.
Je hebt een duidelijk beeld van voor wie jouw aanbod geschikt is en hoe je hem of haar kunt helpen. Je maakt een onweerstaanbare weggever zodat jouw ideale klant je goed kan leren kennen.

Week 3: Maak je lanceerpagina.
Je maakt een lanceerpagina waar jouw ideale klant zich helemaal in gaat herkennen. Je weet precies wat er wel en niet op deze lanceerpagina moet komen te staan.

Week 4: Betaalsysteem en mailinglijst.
Je koppelt alles aan elkaar en bent klaar om te gaan promoten. Ready to take off!

Week 5: Promotie.
Je leert goede lanceer mails en blogs te schrijven zodat je zichtbaar wordt met jouw idee.

Ik deel alle stappen met je die ik zelf ook doorloop als ik een nieuw idee de wereld in zet. En het toffe van dit programma is, dat je bij elk nieuw idee, weer dezelfde stappen kunt doorlopen.

Eén programma dat je meerdere keren kunt gebruiken.

Investering Basis

WAT LEVERT HET JOU OP?
Aan het eind heb jij je eigen online cursus, workshop of training gelanceerd, zonder investering, zonder technische kennis en zonder risico.

Zodat je kunt opschalen, online zichtbaar worden en omzet genereren in je bedrijf. Meer mensen bereikt en meer impact maakt.

Je bent onderscheidend en uniek, maar vooral jezelf!

Hoe tof is dat?

"Deze training zet echt aan tot actie en daardoor zet je de stappen die nodig zijn"

 

Door het enthousiasme van Dionne en de motiverende praktische opdrachten heb je meteen resultaat"

 

"Door het volgen van deze training heb ik het gevoel dat alles mogelijk is"

Investering Basis

Vijf modules

Werkboek

Besloten FB groep

Tijdelijk € 97,- euro ex BTW

Investering PRO

Vijf modules

Werkboek

Besloten FB groep

Wekelijks een commitment call op maandagochtend in een kleine groep.

Tijdelijk € 197,- euro ex BTW

Let op!
Slechts plaats voor
10 deelnemers
die echt super gecommiteerd zijn
om in 5 weken te lanceren maar wel een stok achter de deur
nodig hebben.

multipotentialite

"DO IT YOUR WAY, THE MULTIWAY"

Bonus: kiezen met gemak

Als je meedoet aan dit programma, krijg je er als bonus een gratis masterclass bij over hoe je met gemak keuzes kunt maken ter waarde van € 57,- ex BTW.

In vijf weken een online product of dienst lanceren is absoluut mogelijk. Mits je er vol voor gaat en weet met welk idee je aan de slag gaat.

Twijfel je nog tussen een paar ideeën? Vind je het moeilijk om te kiezen maar wil je toch graag meedoen aan dit programma?

Zorg dan dat je de masterclass vóór de start van het programma hebt bekeken. Zodat je met een glashelder idee van start gaat.

Snelheid Multidonnas

Voor wie is dit programma?

Voor vrouwelijke multipotentials die bruisen van de ideeën en er helemaal klaar voor zijn om de online wereld te veroveren.

Voor wie niet?

Ben je die eeuwige twijfelaar die er steeds voor kiest om te focussen op hoe moeilijk en hoe ingewikkeld het allemaal is? Dan is dit programma niet voor jou. Zonde van jouw tijd en mijn tijd. Ik wil met een enthousiaste groep aan de slag die vooruit wil. Die er vol voor gaat, in 5 weken een idee in de online wereld zet en VEEL mensen bereikt. Zonder daarvoor te investeren in een dure online academie of ingewikkelde technische kennis.

Een liefdevolle schop

Wat kun je van mij verwachten?
Ik ben een stok achter jouw deur. Als je blijft hangen, dan geef ik je een liefdevolle schop onder je kont. Want als je in 5 weken iets neer wilt zetten, dan is er geen tijd voor twijfel en eindeloos wikken en wegen. Dan is het echt doorpakken geblazen.

Het is juist de kracht van dit programma om het tempo erin te houden. Het zorgt voor focus, richting, duidelijkheid en je hebt veel minder tijd om stil te staan bij de beren op de weg die je tegenkomt. Deze beren willen jou de weg versperren maar daar hebben we in dit traject geen tijd voor. Nee, full focus en gaan, 5 weken knallen en daarna de vruchten plukken.

"Door de training van Dionne voel ik me voor het eerst een echte ondernemer"

 

"Het is fijn dat er eindelijk iemand is die begrijpt hoe ik ben (multipotential - weg met die hokjes -)"


"Doordat Dionne is wie ze is, durf ik die stap buiten mijn comfortzone wel te zetten en zie ik hoe leuk en vol energie het - aan de andere kant - is"

FAQ

Kan dat echt in 5 weken?
Zeker wel! Misschien herken je het wel bij jezelf, dat wanneer de perfectionist het van je overneemt, je blijft uitstellen. Je blijft denken dat het niet goed genoeg is en dat je nog even dit en nog even dat moet doen. Je weet dat het nooit helemaal perfect gaat worden, maar je stopt er wel eindeloos veel tijd in om toch die 100% perfectie te bereiken. Weet je hoeveel tijd je daaraan kwijt bent? Tijd die je veel beter in andere acties kunt stoppen die je daadwerkelijk verder brengen richting je doel. Ik ga je 5 weken lang uitdagen en uitnodigen om stappen te zetten buiten je comfortzone, want daar ligt je groei als ondernemer. Trek je zeven mijlslaarzen maar aan en je zult zien dat het echt kan.

Vind ik in deze training ook mijn overkoepelend thema, mijn kapstok?
Nee in deze training werk je jouw idee volledig uit. Als je al Multipotential meerdere passies, interesses en talenten hebt en je wil deze graag combineren in je bedrijf, dan is het handig om te werken met een overkoepelend thema waarin je een unieke mix maakt van je passies en talenten. In dit programma van 5 weken werk je 1 idee compleet uit en dat zet je in de wereld. Ben je op zoek naar een overkoepelend thema dan kun je kiezen voor de Mix & Match Club het business coach traject voor Multipotentials. Dat is een traject van vier maanden.

Heb ik geen online academie nodig dan?
Ik heb zo ontzettend veel ondernemers gezien die een fantastische online training hebben ontwikkeld en een online academie hebben gebouwd. Ze zijn er maanden mee bezig geweest en hebben behalve tijd ook veel geld geïnvesteerd. Vervolgens gaan ze hun online programma of training lanceren en komen er geen deelnemers. Zo frustrerend en demotiverend. Dit kun jij voorkomen door eerst met mijn methode aan de slag te gaan en te ontdekken of er daadwerkelijk potentiële klanten zitten te wachten op jouw product of dienst. Als dat zo is, kun je altijd later nog een online academie (laten) bouwen mocht je dat nodig vinden. Want misschien ben je wel net zo enthousiast als ik over deze manier van ondernemen en wil je niet anders meer.

Hoeveel tijd per week besteed ik aan deze online training?
Gemiddeld ben je zo’n 8 uur per week bezig. Je kunt je eigen tijd bepalen wanneer je aan de modules werkt en gewoon vanuit huis alles volgen.

Kan ik in termijnen betalen?
Bij deze training kun je niet in termijnen betalen. De training duurt 5 weken en dat is te kort om in termijnen te betalen.