Multipotentialite is een Kansdenker

MULTIPOTENTIALITES ZIJN KANSDENKERS

Kansdenkers zijn mensen die altijd mogelijkheden zien, vol enthousiasme aan het werk gaan, een positieve energie brengen in overleggen, kansen aangrijpen, zichzelf doelen stellen om zich te ontwikkelen en vooruit te komen. Ze weten zich te herpakken bij teleurstellingen en werken aan een positieve mindset.

Multipotentialites zijn kansdenkers. Wat een prachtig woord wat geheel de lading dekt en veel positiviteit uitstraalt. Kansdenkers ervaren het leven als een plaats van mogelijkheden om wensen, verlangens en doelen te realiseren. Te leren door reflecteren.

Kansdenkers zijn zich ervan bewust dat door te denken als ‘normaal’, de werkelijkheid zich ook aandient als ‘standaard’. Daarom zijn ze voortdurend op zoek naar het ‘anders denken’.

Kansdenkers zijn onmisbaar voor bedrijven, ze zorgen voor vooruitgang en ontwikkeling in een organisatie. Het zijn de mensen die hun doelen ‘bevlogen realiseren’. Kwaliteiten die ook voor ondernemers met een eigen bedrijf, super waardevol zijn. MultiDonnas zijn Kansdenkers.

Zo, die kun je in je zak steken!

Dionne

Om de beste tips en inspiratie te kunnen geven gebruikt deze website cookies
Lees mijn privacyverklaring