Webinar: 'Hoe bouw je een bloeiend bedrijf met 1001 ideeën? 

Let op: deze online training wordt weer in april gegeven.

In deze gratis online training vertel ik wat ik anders ben gaan doen als ondernemer en hoe ik een bedrijf heb gecreëerd dat aansluit bij mijn veelzijdige persoonlijkheid waardoor ik weer plezier heb in wat ik doe. (Ja, ik was het echt even kwijt).

Focussen op één ding of kiezen voor een niche geeft me geen voldoening, sterker nog, het voelt verstikkend. Inmiddels weet ik ook dat het géén voorwaarde is voor succes. Ik combineer nu meerdere talenten, passies en interesses met elkaar en mijn bedrijf groeit meer dan ooit.

In de gratis online training vertel ik je welke steppingstones er nodig zijn om zo'n bedrijf te bouwen.

Doe je mee met de online training?
Vul je naam en email adres in, kies een datum en schrijf je gratis in.

Dionne