WINKELEN THUIS BIJ DIONNE-3

handmade - homemade - sfeer - duurzaam - ambachtelijk - mooie materialen - natuurlijk - lekkers - boeken - koken - bakken - inmaken

Alle producten heb ik met zorg uitgezocht omdat de smaken goed zijn, er mooie materialen gebruikt zijn of omdat ze een eigen uitstraling hebben. Geen dertien in een dozijn dus.

HANDMADE
Hier vind je artikelen die bijdragen aan de sfeer en gezelligheid in huis. Vaak zijn ze zelfgemaakt. Ik struin in de weekenden graag over rommelmarkten dus je zult in de online winkel ook brocante artikelen tegenkomen. Alles waar ik blij van word deel ik.

HOMEMADE
Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van homemade producten en een link naar de website waar je deze kunt bestellen. Ik geniet van taarten bakken, jam, fruit op brandewijn en limoncello zelf maken.

THUIS BIJ DIONNE RECEPTENBOEK (gratis)
Al mijn favoriete recepten heb ik verzameld in een receptenboek. Zodat je thuis ook kunt genieten van allerlei lekkers.

Veel plezier met koken, bakken, inmaken én winkelen.

Dionne

Thuis Bij Dionne Receptenboek

Thuis bij Dionne

Receptenboek

Wil jij ook weten wat ik maak van al het fruit, de kruiden uit mijn tuin, direct van de boer of van de markt? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in en je kunt het receptenboek gratis downloaden.

Veel plezier en smullen maar!

Met mijn inschrijving geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Mag ik cookies plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring